Astazi la EA PLAY din Los Angeles, Electronic Arts Inc. (NASDAQ: EA) a anuntat lansarea Command & Conquer: Rivals, un joc bazat pe strategie real-time (RTS) creat pentru dispozitive mobile iOS si Android. Profitand de interfata tactila a smartphone-ului, Command & Conquer: Rivals le ofera jucatorilor un control continuu asupra armatelor lor, in timp ce se confrunta cu batalii intense, unde priceperea si strategia sunt cheia victoriei.

Incepand de astazi, jucatorii se pot pre-inregistra pe site-ul www.cncrivals.com pentru a afla cand Command & Conquer: Rivals este disponibil in intreaga lume. Utilizatorii de Android pot, de asemenea, sa se pre-inregistreze si pe Google Play cautand „Command & Conquer: Rivals”.

„Ca mari fani ai genului de strategie, am vrut sa construim un mare RTS pe mobil. Rivals imbratiseaza spiritul francizei Command & Conquer si reinterpreteaza gameplay-ul pentru a transmite viziunea noastra „, a declarat Michael Martinez, directorul general al Redwood Studios.

„Rivals este proiectat special pentru mobil, asa ca oferim jucatorilor batalii rapide, head-to head, cu un control continuu al unitatii, unde dominatia si strategia sunt supreme. Versiunea de test Google Play Pre-Alpha ne permite sa punem jocul in mainile jucatorilor nostri mai devreme. Nu putem astepta sa aflam ce gandesc si vom folosi feedback-ul jucatorilor nostri pentru a face Rivals mai bun. Noi, echipa de dezvoltare, suntem hotarati sa oferim o experienta distractiva, corecta si competitiva pentru toti jucatorii „.

Planificarea si strategia sunt cheile victoriei in Command & Conquer: Rivals, fiind caracteristice oricarui joc RTS. Controlul intuitiv al jocului permite jucatorilor sa-si concentreze eforturile asupra strategiei la nivel inalt, in timp ce se alatura, de asemenea, in batalii tactice de 1vs1.

Fiecare meci necesita o abordare unica a compozitiei armatei jucatorului si construirea ordinii in care jucatorii trebuie sa creeze combinatii castigatoare de infanterie, tancuri, aeronave si giganti de tehnologie avansata pentru a se apara si a invinge un adversar.

Jucatorii vor alege intre initiativa Global Defence si fractiunile Brotherhood of Nod, selectand comanda lor preferata pentru a-si controla armata finala in lupta. Prin colectarea, personalizarea si modernizarea unei game largi de unitati si forte din seria iconica Command & Conquer, va puteti invinge rivalii pe campul de lupta si sa conduceti armata spre victorie.

Jocul se presupune ca va fi lansat la sfarsitul acestui an.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.