Recent am postat un articol cu noul laptop adus de catre cei de la MSI la Computex 2018. Mai exact, modelul GF63. Din fericire si spre surprinderea noastra, acesta nu este singurul adus de catre MSI la eveniment. Se pare ca giganta companie renumita in special pentru produsele sale destinate gamerilor, s-a decis sa lanseze ceva mai business. Asa ca, la Computex 2018 si-a facut aparitia Prestige PS42; un laptop subtire si stilat ce are ca adversar direct Apple.

Display-ul acestuia masoara in diagonala 14 inch si are un panou de tip IPS, ce vine cu o rezolutie de 1920 x 1080 de pixeli. Masoara 1.19kg si are o grosime de 15.9mm, ceea ce il face unul dintre cele mai usoare si subtiri laptop-uri din portofoliul companiei. Camera este pozitionata sub display, iar MSI promite o durata a bateriei de pana la 10 ore. De asemenea are un senzor de amprenta Windows Hello, ce va permite sa va conectati la dispozitivele ce au ca sistem de operare Windows 10.

Trecem la partea interioara si spunem ca MSI Prestige are un procesor Intel i7 de a opta generatie, iar placa video dedicata este de la Nvidia; modelul fiind GeForce MX150 cu memorie de 2GB. Memoria RAM integrata in acesta este de 16GB. Vine cu Wireless 802.11ac si Bluetooth 4.1. Gazduieste patru porturi USB, doua USB 3.1 si alte doua USB-C, un port HDMI, un cititor de carduri SD si o mufa audio de 3.5mm. Fata de varianta competitoare Apple MacBook Pro de 13 inch, Prestige PS42 este mai subtire si mai usor.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.