Battlefield 4 are o crestere neasteptata de popularitate la 8 ani de la lansarea oficiala. Dupa anuntarea oficiala a Battlefield 2042, fanii au revenit in forta la jocurile deja consacrate ale francizei. Cu aceasta ocazie, EA a decis sa mareasca capacitatea serverelor pentru o mai buna experienta a jucatorilor.

Participarea Electronic Arts la E3 a adus o serie de anunturi mult asteptate, precum mult anticipatul Battlefield 2042. Ei bine, fanii francizei Battlefield vor avea ceva de asteptat pana la lansarea de pe 22 octombrie, asa ca revenirea lor la titlurile mai vechi nu ar trebui sa fie o surpriza.

In urma acestei cresteri de popularitate a titlului din 2013, dezvoltatorii s-au confruntat cu inevitabila aglomerare de servere si, desigur, perioade mai lungi de asteptare pentru un meci.

Pe site-ul oficial EA Support a fost postat anuntul legat de cresterea capacitatii serverelor. Astfel, jucatorii se pot astepta la un timp de asteptare mai mic.

Daca va intrebati „De ce fix Battlefield 4?”, raspunsul se gaseste in cadrul in care se petrece actiunea. Battlefield 2042 promite un razboi din viitorul apropiat cauzat de crize climatice drastice. Ultimul joc inainte de 2042 care se apropia de acest cadru modern a fost BF4.

Titlurile recente din franciza capteaza evenimente istorice, mai exact ambele razboaie mondiale. De aceea, gamerii au optat pentru ceva similar urmatorului titlu, unde pot folosi arme moderne sau avioane de lupta.

Fie datorita nostalgiei sau a dorintei de a umple timpul pana la lansarea noului Battlefield, ,”miscarea” jucatorilor poate pune titlul pe lista prioritatilor lui DICE.

Battlefield 2042 va fi lansat toamna aceasta, pe 22 octombrie si va fi disponibil pe Xbox One, Xbox Series X/S, PS4, PS5, si PC.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.