EA si DICE au dezvaluit ieri, la conferinta Microsoft & Bethesda de la E3, primul trailer de gameplay din Battlefield 2042. Fenomenele naturale catastrofale sunt la ordinea zilei, iar campul de lupta nu a aratat niciodata atat de haotic.

Pentru cei care deja si-au intiparit in minte cele aproape 5 minute ale premierei lui Battlefield 2042, gameplay-ul din imagini nu e complet nou. Sunt prezentate cam aceleasi situatii, pe aceeasi harta, cu aceleasi momente Battlefield, cum spune EA.

Totusi, in primul minut este introdus grappling hook-ul, care va da nastere multor faze comice in spiritul lui Spidey. Bine, urmand sa revii imediat la realitate cand fura Vlad dogtag-uri de la un sniper iritant.

Battlefield 2042 (1)

In echipa lui Claudiu, un soldat Specialist si-a chemat un tank, iar Cel de sus i-a ascultat imediat cerinta. Acest lucru indica faptul ca diferiti Specialisti vor putea chema diferite vehicule. Similar cu Watch Dogs: Legion, unde orice spion isi putea chema propriul Aston Martin echipat cu mini-rachete in loc de faruri.

Battlefield 2042 Claudiu

Mai departe, intra in scena tornada amenintatoare de nisip, care rastalmaceste avioane si elicoptere in stanga si in dreapta (tehnic, elicoidal), si nu numai. Va fi evenimentul central al oricarui meci de Conquest sau Breakthrough, asteptat si temut in aceeasi masura.

Battlefield 2042 wingsuit

Dar stati calmi, va puteti adapost de ea in…lift! Da, pentru ca si dezvoltatorii cunosc absurdismul omniprezent in Battlefield, astfel de momente sunt ranforsate pretutindeni. In spiritul gazdelor Bethesda: it’s not a bug, but a feature!

Cat timp echipa lui Paul a zabovit in lift, a prins un moment de ragaz pentru a-si customiza armele:

Battlefield 2042 (customize)

Distractia in gura primejdiei pare sa fie filosofia Battlefield 2042, caci e de-a dreptul nebunesc sa te dai cu wingsuit-ul in vreme ce natura vrea sa iti extirpe cofnratii nomazi.

 

Preturi, disponibilitate si update-uri viitoare

Deja e bine cunoscut ca BF2042 va fi exclusiv multiplayer, insa cu un lore bine definit in spate (aidoma Titanfall). Meciurile de 128 de jucatori se vor purta cross-platform pe PC (Steam & Epic Games), Xbox Series X|S si PS5. Generatia veche de PS4 si Xbox One va avea acces doar la meciuri cu 64 de jucatori.

Jocul va fi disponibil in 3 editii, la preturile de $60, $90 si $110 respectiv:

bf-2042-pre-order

Fiind focusat cu totul pe multiplayer, BF2042 va aborda modelul Live Service. Stiti voi, cu 4 battle pass-uri pe an, care necesita si ele banet separat si care adauga noi clase, arme, skin-uri etc.

Trailer-ul pe care se bazeaza acest articol vizeaza experienta All-Out Warfare, insa pe 22 iulie, la EA Play Live, va fi dezvaluita si cea de-a doua experienta. De cea de-a 3-a nu se stie momentan nimic.

Battlefield 2042 se lanseaza pe 22 octombrie, 2021.

Similar Articles

2 thoughts on “Primul trailer de gameplay din Battlefield 2042

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.