EA a anuntat ca inchid studioul SimCity din Maxis Emeryville California, dar vor continua sa ofere noi experiente si vor continua francizele asociate in celelalte studiouri din lume. Exact de ce au inchis, nimeni nu stie.

EA au decis sa inchida studioul SimCity Mxis Emeryville din California. Motiv? Inca nu s-a comunicat nimic. Important este faptul ca celelalte studiouri, Redwood Shores, Salt Lake City, Helsinki si Melbourne, vor continua francizele si vor crea noi jocuri asociate in trecut cu Maxis, iar proaspetii someri au ocazia sa se angajeze la unul din aceste studiouri, daca vor si daca isi permit.

Acel studio a fost creat in anul 1987 de Jeff Braun si Will Wright iar ulterior achizitionat de EA in 1997.

Aici aveti declaratia oficiala de la EA:

„Astazi consolidam (combinam) IP-ul Maxis in studiourile noastre din Redwood Shores, Salt Lake City, Helsinki si Melbourne pentru ca inchidem studioul din Emeryville. Maxis continua sa ofere suport si sa creeze noi experiente pentru utilizatorii actuali de Sims si SimCity, in timp ce extindem francizele noastre pentru noi platforme si creem IP-uri noi cross-platform.

Aceste schimbari nu afecteaza planurile noastre pentru The Sims. Jucatorii vor continua sa aiba noi experiente in The Sims 4, cu primul nostru expansion pack pe teava care contine o multitudine de update-uri.

Tuturor angajatilor afectati de aceste schimbari li se va da oportunitatea de a explora alte pozitii in studiourile Maxis si EA. Pentru cei care vor pleca din companie, ne straduim sa facem tranzitia cat mai usoara si sa oferim compensari si asistenta in cariera”

Untitled

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.