Electronic Arts sunt un publisher cu un trecut foarte dubios în ceea ce priveşte aplicarea corectă a modelului Free 2 Play în catalogul lor de jocuri, însă domnul Peter Moore, COO-ul firmei ne asigură că viitorul Free to Play va începe odată cu EA.

Într-un interviu pentru publicaţia Engadget, COO-ul Peter Moore al publisherului mamut spune că de acum încolo întreaga gamă de jocuri EA vor avea un element inspirat din modelul Free to Play. Asta înseamnă că toate jocurile EA vor fi gratuite? Cu siguranţă nu. Defapt, asta înseamnă că de acum încolo mai toate jocurile EA vor necesita o conexiune la internet pentru a putea fi jucate la potenţialul lor. 

Peter Moore continuă să ne spună cum „experienţele online nu mai sunt fezabile pentru publisheri ca EA” şi că de acum încolo „EA va ridica un standard de calitate diferit unde conţinutul pentru un joc va fi livrat în fiecare an”. Probabil că se referă la Battlefield Premium. Probabil că e nebun, având în vedere că pachetul Battlefield 3 Premium costă 50 EUR şi nu e nimic Free to Play inclus. Ce voia domnul Moore să spună defapt este că de acum încolo jocurile vor fi online, DLC-urile vor fi la ordinea zilei şi eventual, dacă vrem să progresăm mai rapid prin joc, putem să dăm un ban să deblocăm tot ce se poate. 

Ah şi mai e şi chestia aia cu „gamerul nu ştie ce vrea, dar eu ştiu ce vreau pentru el, eu fiind un executiv care nu cred că se joacă jocuri”. 

Eh, EA…..frumoasă companie, nu?

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.