S-ar putea ca cei de la Activision si Infinity Ward sa nu fie singurii care au avut in gand sa faca un remaster la un joc mai vechi de al lor. EA a facut declaratii.

Am vazut cateva remaster-uri la jocuri in ultima vreme, poate cel mai notabil fiind cel pentru Call of Duty 4: Modern Warfare, facut de cei de la Infinity Ward, care poate fi achizitionat impreuna cu Call of Duty: Infinite Warfare.

Razboiul jocurilor video dintre franciza Call of Duty si franciza Battlefield exista de ani buni. In contextul anuntului remaster-ului Call of Duty 4, un reporter l-a intrebat pe Patrick Soderlund, vice-presedinte al EA, daca acestia au planuit un remaster al unui joc Battlefield alaturi de DICE.

Sonderlund a spus pentru IBT: „Nu as spune ca nu s-ar putea realiza. Acum nu facem asa ceva, deoarece ne concentram pe Battlefield 1 – dar consideram ca daca fanii vor sa vada asa ceva de la noi, nu vad niciun motiv pentru care nu am face-o.”

Ce e cel mai probabil e ca daca asta se va intampla, DICE nu va face un remaster pentru BF 1942, intrucat nu s-ar distanta cu mult fata de ce vor aduce cu Battlefield 1. In schimb, ne putem astepta la un remaster pentru Battlefield Bad Company 2, in special pentru aprecierea de care s-a bucurat campania jocului, dar si la un remaster pentru Battlefield 2142.

Ce nu trebuie sa uitam, intr-un final, este ca fanii trebuie sa fie cei care isi doresc asta.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.