Echipa din Coreea de Sud, Gen.G Gold, a intrat in istorie weekend-ul trecut, in cadrul competitiei PUBG Global Invitational 2018, castigand primul loc in doua dintre cele trei categorii din concurs.

Organizat de PUBG Corporation, prima editie a concursului PUBG Global Invitational a avut loc intre 25 si 29 iulie in Berlin, Germania. In cadrul evenimentului, 20 dintre cele mai bune echipe profesionale PUBG din lume s-au intrecut pentru premii in valoare totala de doua milioane de dolari.

In categoria ”Third-Person Perspective”, Gen.G a invins celelalte 19 echipe din lume, castigand premiul cel mare de 400.000 de dolari.

In cadrul categoriei ”Charity Showdown”, doi dintre jucatorii Gen.G, Simsn si EscA, au facut echipa cu popularii streameri coreeni Evermore si JuanKorean, concurand pentru premii in bani ce vor fi donate catre o organizatie de caritate aleasa de competitori.

Echipa Gen.G

Desi cei patru nu s-au antrenat inainte de competitie, abilitatile lor individuale au fost puse in valoare si cooperand au reusit sa invinga ceilalti 76 de jucatori, adunand 600.000 de dolari pentru scopuri caritabile. Gen.G Gold fac parte din Team Razer, o grupare de elita formata din cei mai buni jucatori profesionisti din lume, care reuneste 18 echipe din 30 de tari care concureaza in 25 de jocuri.

Folosind cele mai avansate echipamente Razer, inclusiv mousi, tastaturi si casti, jucatorii profesionisti din Team Razer isi domina oponentii in cele mai mari si mai solicitante competitii de la nivel mondial.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.