Razer dezvaluie arcade stick-ul Panthera Evo, conceput pentru a reconfirma suportul pentru comunitatea pasionatilor de jocuri cu lupte si pentru a extinde oferta de controllere arcade de inalta calitate care-i sta la dispozitie.

Noul Razer Panthera Evo reprezinta urmatorul pas in evolutia popularului arcade stick, Razer Panthera, fiind testat de unii dintre cei mai buni jucatori profesionisti din lume alaturi de cei mai eminenti reprezentativi ai comunitatii de pasionati de jocuri cu lupte.

Razer Panthera Evo

Noul arcade fighting stick are la baza butoane pe multiplu, premiatele switch-uri Razer Mechanical, avand un design imbunatatit si incluzand o iesire pentru casti. Noul Panthera Evo, la fel ca predecesorii sai, va putea fi complet personalizabil, inclusiv imaginea care decoreaza partea superioara a controller-ului.

Razer Panthera Evo a debutat la Evo 2018, cel mai mare eveniment din lume dedicat jocurilor cu lupte.

Caracteristicile principale:

  • Butoane bazate pe tehnologia Razer Mechanical Switches
  • Posibilitatea personalizarii imaginii de fundal si a culorilor de pe controller
  • Iesire audio de 3.5 mm pentru casti, compatibila cu PS4
  • Design cu opt butoane Vewlix si maneta Sanwa
  • Cablu ranforsat de 3 m

Noul design este testat extensiv cu ajutorul lui Xian Ho Kun, jucator profesionist de talie mondiala din cadrul Team Razer si a lui Kenny Omega, un jucator faimos pentru performantele sale, astfel incat producatorul sa se asigure ca arcade stick-ul raspunde celor mai ridicate asteptari legate de performante si durabilitate.

Noul controller a fost conceput sa imbunatateasca precizia oferita, ramanand fidel traditiei Razer si oferind cea mai buna performanta din clasa sa, fiind adresat atat jucatorilor profesionisti, cat si celor mai pasionati fani amatori ai jocurilor cu lupte.

Pret si disponibilitate

Razer Panthera Evo va fi disponibil la nivel global si pe site-ul razer incepand cu sfarsitul lui 2018 la pretul de 199.99 euro.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.