Dupa un weekend EXTREM de lung, echipa noastra de LoL a reusit sa plece victoriosa de la Politehnica. Nu au plecat cu cunostinte vaste in fizica, matematica, etc ci  au reusit sa castige LAN-ul organizat de LSE „Dark Moon” v13.

Nu ma intelegeti gresit, e=mc^2, stim si fizica ;~), dar weekend-ul asta nu am fost la Politehinca sa invatam am fost sa jucam League of Legends. Dupa ce am reusit sa trecem de faza grupelor online (terminand 7-0) am avut de jucat la LAN 4 meciuri Best-out-of-3 (Bo3 – sau cel mai bun din trei meciuri) castigand fiecare dintre ele cu scorul de 2-0.

In primul meci, din sferturi ne-am intalnit cu echipa Like a Sir care a avut un line-up destul de strong: Mirciu, Bogdan961, Nox, Bogdanovici si Gocu XV, insa am reusit sa ii batem in doua meciuri cu o durata aproximativa de 30-35 de minute fiecare.

In semifinale ne-am intalnit cu XPC.ASUS pe care i-am invins 2-0, ei avand in componente pe: Alddy (neXt-Please), Vrow, Maraciuca, imsoleet si Blueeyes. Ca mai apoi in finala Winners Bracket (tournament-ul fiind Double Elimination) sa ne intalnim cu Team Cryptic (Nadgob, Juan, Immortal, Pulsss, Edd) pe care i-am batut de asemenea in aproximativ 30-35 de minute ambele meciuri.

In finala mare am picat tot vs XPC.ASUS unde iarasi am reusit sa castigam cu scorul de 2-0, care apropo au fost Fair-Play la faza de la dragon cand a picat netul in sala si Xellos a ajuns cumva in dragon pit si l-au lasat sa se retraga :).

rsz dsc 5629

Multumim pentru suport PC Garage si Logitech.

Also give them a like, merita.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.