Elgato anunta lansarea Cam Link 4K, un dispozitiv indraznet care transforma camerele DSLR existente, video sau de actiune intr-o camera web de inalta performanta.

Deoarece calitatea de productie a continutului generat de utilizatori continua sa se imbunatateasca dramatic, camerele web traditionale se straduiesc sa ofere calitatea si flexibilitatea de a tine pasul.

Cu Cam Link 4K, creatorii de continut pot face live-uri direct pe computer-ul lor la o rezolutie de pana la 4K, deblocand posibilitati remarcabile de streaming, inregistrare sau videoconferinta. Prin conectarea unui port HDMI al camerei compatibile la portul USB 3.0 al unui computer, Cam Link 4K capteaza video cu o latenta extrem de scazuta si cu o calitate spectaculoasa de pana la 4K 30fps (cadre pe secunda) sau 1080p 60fps.

Oferind suport pentru o gama larga de aplicatii, printre care OBS Studio, Discord si Skype, Cam Link 4K face posibila extinderea imaginilor dincolo de standardul camerei web prin utilizarea caracteristicilor premium ale aparatelor de fotografiat existente la Sony, Nikon, Canon, GoPro si multe altele.Creatorii se pot juca la optiunile avansate ale imaginii, cum ar fi lentilele de camera alternative, wide angle, adancimea de fond si multe altele, imbunatatind calitatea acesteia in intreg continutul lor.

De asemenea, Cam Link 4K are suport pentru video interlaced, care-i permite sa lucreze cu mai multe camere.

Datorita redarii sau inregistrarii de jocuri, recenzii tech, unboxing sau cam orice altceva, Cam Link 4K simplifica si imbunatateste crearea de continut, facandu-i pe creatori sa impartaseasca experientele uimitoare si profesionale cu lumea.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.