Elgato a anuntat astazi Stream Deck Mini, un nou membru al gamei sale de dispozitive de streaming si video.

O versiune miniaturizata a dispozitivului de continut live al lui Elgato Stream Deck, Stream Deck Mini ofera sase taste LCD complet personalizabile, permitand creatorilor sa schimbe cu usurinta scene, sa lanseze continut media, sa controleze chat-ul, sa configureze un numar nelimitat de actiuni si multe altele.

Adaugarea ideala pentru streamerii si producatorii de video-uri care doresc sa devina seriosi in ceea ce priveste continutul si comunitatea lor, Stream Deck Mini simplifica crearea de continut de calitate la apasarea unui buton.

Elgato Stream Deck Mini

Stream Deck Mini dispune de sase taste LCD complet personalizabile si software usor de utilizat, care ofera creatorilor un nivel de control, acesta fiind disponibil in trecut doar streamerilor profesionisti.

De la detectarea automata a scenelor si a surselor pana la postarea pe canalele media sociale, Stream Deck Mini este integrat in toate dispozitivele si platformele de varf utilizate de creatorii de continut, printre care OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter, Mixer si multe altele.

Caracteristicile cheie ale lui Stream Deck Mini:

Sase taste LCD complet personalizabile:

  • Functionare tactila. Feedback vizual excelent.

Drag and Drop la setari:

  • Puteti face ‘’drag and drop’’ la actiuni pe taste. Atribuiti icoanele deja create sau creati imagini originale.

Integrarea nativa:

  • OBS Studio, XSplit, Streamlabs, Twitch, YouTube, Twitter, Mixer si multe altele – Stream Deck Mini se integreaza perfect in instrumentele si platformele preferate ale creatorului.

Multitasking:

Atribuiti mai multe actiuni unei singure taste si lansati-le pe toate cu o apasare. Unu cate unul separat prin intervale sau simultan.

Elgato Stream Deck Mini

Elgato Stream Deck a fost lansat in mai 2017, fiind primul controller de studio pentru creatorii de continut, ridicand valoarea de productie a stream-urilor lor. De la lansare, Elgato a continuat sa sustina si a extins functionalitatea Stream Deck cu noi caracteristici, inclusiv o placa de sunet, suport GIF, integrare Streamlabs, profiluri inteligente si multe altele – toate acestea fiind disponibile si pentru Stream Deck Mini.

Stream Deck Mini va fi disponibil in curand pe Elgato.com, Amazon si GameStop la pretul de 99.95 de dolari.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.