Epson lansează primul sistem 3D pasiv cu două proiectoare suprapuse. Oferind o experienţă 3D luminoasă şi accesibilă pentru numeroase tipuri de audienţe, modelul este ideal pentru instituţii de învăţământ, muzee, expoziţii şi pentru industria HoReCa. Epson EB-W16SK oferă un cost total de proprietate (TCO) scăzut și este compatibil cu toate formatele actuale de semnal 3D prin HDMI, oferind proiecţii 3D luminoase care pot capta atenția unor audiențe mari.

Sistemul de proiectoare EB-W16SK este alcătuit din două proiectoare individuale, suprapuse într-un suport special conceput. Proiectoarele sunt conectate prin USB, cu o setare de comandă şi control şi plăcuţe de polarizare ataşate la fiecare obiectiv. Ambele proiecţii sunt suprapuse, apoi imaginile sunt aliniate electronic utilizând setarea de aliniere automată a proiectoarelor. Acest lucru reduce în mod semnificativ timpul de configurare.

Calitatea imaginii este asigurată de tehnologia Epson 3LCD care reproduce cu acurateţe o gamă largă de culori pentru a crea imagini realiste; sistemul este ideal pentru cursuri de ştiinţe şi expoziţii de artă. Ambele proiectoare redau la acelaşi nivel luminozitatea pe alb și pe color la 3.000 de lumeni pentru a beneficia de imagini 3D acurate, indifferent de condiţiile de iluminare ambientală.

Datorită faptului că acceptă toate formatele de semnal 3D prin HDMI, Epson EB-W16SK redă conţinut 3D în toate cele tre moduri existente: prin alăturarea, prin suprapunerea și prin intercalarea imaginilor. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a prezenta cea mai largă gamă de conţinut 3D disponibil.

Acest sistem de proiectoare este furnizat cu o pereche de ochelari 3D polarizaţi pentru a oferi un conţinut tridimensional luminos şi, datorită costului scăzut, o experienţă 3D accesibilă cu un indice TCO (cost total de proprietate) redus.

Gareth Day, manager de produse, Epson Europe, spune: „Acesta este primul nostru sistem de proiectoare 3D pasiv şi de aceea ne-am asigurat că audienţe de toate dimensiunile vor beneficia de conţinutul 3D luminos, în culori realiste. Utilizând o combinaţie de tehnologie 3D pasiv şi ochelari accesibili, Epson EB-W16SK oferă utilizatorilor un cost total de proprietate scăzut şi este ideal pentru medii în care conţinutul 3D este vizionat de grupuri mari de oameni.”

Sistemul EB-W16SK este disponibil din luna ianuarie 2013. Preţul pentru România nu este disponibil încă, însă în Germania sistemul costă aproximativ 1882 Euro şi proiectoarele sunt incluse.

{gallery}/2013/01-news/ianuarie/04/epson:171:105:0:1{/gallery}

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.