Placile grafice EVGA GeForce RTX 20 sunt realizate cu noua arhitectura NVIDIA Turing pentru a oferi un nivel incredibil de realism, viteza, eficienta energetica si imersiune.

Cu placile de gaming EVGA GeForce RTX 20 puteti obtine cea mai buna experienta in jocuri cu performante grafice de generatie urmatoare, racire la un alt nivel cu EVGA iCX2 si functii avansate de overclocking cu noul software EVGA Precision X1.

Noile GPU-uri NVIDIA GeForce RTX au reinventat grafica si au stabilit un nou nivel de performanta. Ajutate de noua arhitectura grafica NVIDIA Turing si de platforma revolutionara NVIDIA RTX, noile placi grafice reunesc ray tracing-ul in timp real, inteligenta artificiala si shading-ul programabil. Acesta nu este doar un mod complet nou de a experimenta jocuri – aceasta este experienta finala de jocuri pe PC.

EVGA GeForce RTX 20 (

Noile placi grafice au fost prezentate la un eveniment NVIDIA de doua zile special numit „GeForce Gaming Celebration”, care a inceput seara trecuta la Palladium din Köln, Germania, inainte de Gamescom 2018.

Complet reproiectat la baza:

  • Cooler-ul iCX2 a fost reproiectat si este cu 14% mai rece si cu 19% mai silentios
  • Primii furnizori de Hydro Dynamic Bearing (HDB) VGA ofera o reducere a zgomotului si o durata mai lunga de viata
  • Noul Shield si Trim pentru personalizarea placii
  • Lame noi pentru ventilatoare, directie de rotire si hub pentru o functionare silentioasa si eficienta
  • Software-ul EVGA Precision X1 va ofera un nou mod de a overcloca
  • Monitorizarea in timp real a puterii pe placile EVGA iCX2 si Precision X1
  • Design premium nou pentru cutie
  • Prima placa grafica de gaming pentru jocuri de ultima generatie din lume

Placile grafice din seria EVGA GeForce RTX 20 sunt cu ani lumina inaintea altor placi, oferind tehnologii cu adevarat unice, cum ar fi ray tracing-ul timp real, pentru grafice hiper-realiste.

Generatia urmatoare de racire

Urmatoarea generatie de racire este aici cu EVGA iCX2. Aceasta noua solutie ofera o racire imbunatatita, niveluri mai scazute ale zgomotului si 9 senzori termici suplimentari pentru „Peace of Mind Gaming”.

Generatia urmatoare de overclocking

EVGA Precision X1

Cu un design nou, o noua baza de coduri, noi caracteristici si multe altele, noul software EVGA Precision X1 este mai rapid, mai usor si mai bun decat oricand. Atunci cand este asociat cu o placa grafica NVIDIA Turing, noul EVGA Precision X1 isi va dezlantui intregul potential cu ajutorul unui scaner de overclock incorporat, curbei de frecventa reglabila si al controlului LED-urilor RGB.

Potrivite stilului tau

Ofera diverse optiuni personalizabile (vandute separat) pentru a se potrivi cu tema PC-ului dvs. de gaming.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.