AOC prezinta noile modele de monitoare performante de gaming din seria AGON in cadrul evenimentului gamescom 2018, care va avea loc la Koln Exhibition Center din Germania.

Noua gama de monitoare AGON 3 dispune de un design premiat pentru eleganta si va debuta cu doua modele de monitoare QHD curbate de 27 de inchi: AG273QCX cu FreeSync 2 HDR si PC-VESA Display HDR 400, 1ms MPRT, refresh rate de 144Hz si AG273QCG cu suport G-SYNC, latenta de 1ms GtG si un refresh rate de 165hz.

Reconstruit, reinventat

Seria de monitoare AGON de la AOC a fost foarte apreciata de jucatorii profesionisti in cadrul numeroaselor competitii inca de la debutul lor din 2016, cu monitoare precum AG271QX si AG271QG, care dispuneau de un refresh rate de 144Hz, FreeSync si G-Sync sau monitoare precum AG251FZ si AG251FG, cu un refresh rate de 240 HZ.

Monitoarele de gaming curbate AOC AG273QCG si AG273QCX

AOC AGON 3, noua gama de monitoare, dispune de un grad de curbare foarte accentuat, de 1800R, si un design fara rame pe 3 laturi. Concepute pentru a fi utilizate in cadrul unor competitii LAN sau conventii mari de gaming, monitoarele din gama AGON 3 vin cu un mecanism de tip click pentru a putea fi asamblate mai eficient si cu un maner incorporat in stand pentru a fi carate mai usor.

Noul design unghiular al suportului in forma de V ocupa mai putin spatiu pe birou si ofera posibilitatea de ajustare ergonomica in inaltime si in lateral. Luminile RGB usor de personalizat si in forma de cerc (AGON Game Lights), noul design al controller-ului care ofera acces la numeroase functii (AGON Game Pad) si indragitul suport de casti, care acum se regaseste in ambele parti, ofera mai multa flexibilitate noului design abordat de gama AGON 3. Datorita designului uimitor, modelul AG273QCG a obtinut un premiu Red Dot Design Award 2018.

Upgrade la un nivel avansat

Noile monitoare AOC nu aduc doar o imagine vizuala reimprospatata ci si noi tehnologii pentru display, cele mai noi inovatii si toate imbunatatirile necesare de care gamerii au nevoie.

Din punct de vedere al caracteristicilor, modelul de 27 de inchi AG273QCX cu FreeSync 2 HDR vine echipat cu un panou curbat VA, rezolutie nativa QHD (2560×1440), refresh rate 144Hz, latenta 4 ms GtG / 1ms MPRT si o gama larga de culori cu o acoperire de 90% DCI-P3. Dispunand de standardul PC-VESA Display HDR 400, modelul AG273QCX ofera o luminozitate maxima de 400 cd/m² si reda continut HDR (high dynamic range) pentru a obtine sesiuni de gaming captivante si cat mai realiste.

Monitorul AG273QCX

Datorita tehnologiei AMD Radeon Freesync 2 HDR, continutul vizual poate fi redat direct din gama de culori native ale monitorului si gradul de iluminare astfel incat sa pastreze calitatea imaginii HDR, in timp ce este evitata redarea ineficienta a tonalitatilor de culoare si se pastreaza o latenta scazuta.

AG273QCG este echipat cu un panou TN de 27 de inchi cu rezolutie nativa QHD (2560×1440), refresh rate de 165HZ, latenta de 1ms GtG, luminozitate 400 cd/m² si tehnologia NVIDIA G-SYNC.

AOC ofera numeroase imbunatatiri pe care gamerii le puteau obtine doar prin utilizarea unor instrumente software suplimentare. Una dintre imbunatatiri este reprezentata de functia AOC Dial Point care afiseaza o tinta pe ecran pentru ca utilizatorii sa aiba posibilitatea de a tinti mai usor, chiar si in jocuri FPS. Jucatorii pot seta si un cronometru Frame Per Second pe unul dintre cele 4 colturi ale monitorului fara a avea nevoie de un software GPU sau consola pentru comenzi suplimentare.

Monitorul AG273QCG

Datorita functiei AOC Game Color, utilizatorii pot creste sau diminua saturatia imaginii in functie de preferinte pentru a obtine un nivel optim al nuantelor de gri si detalii ale imaginilor, fara a fi nevoie de imbunatatiri ale umbrelor sau intensitatii culorilor din setarile software ale placii grafice. Toate aceste functii pot fi schimbate foarte usor folosind controller-ul QuickSwitch ce dispune de un nou design. Ambele monitoare vin echipate cu tehnologii de protectie a ochilor si functii care asigura confort fizic precum tehnologia Flicker-Free si modul Blue Light.

Disponibilitate

Modelul AOC AGON AG273QCG (G-SYNC) va fi disponibil in Europa din noiembrie 2018, iar modelul AOC AGON AG273QCX (Freesync 2 HDR) din decembrie 2018.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.