Far Cry 6 a fost listat pe PlayStation Store-ul Honk Kong. Celebrul actor din seria Breaking Bad, Giancarlo Esposito, apare pe coperta, asumandu-si din nou mantia de antagonist. Cu doar 2 zile inainte de evenimentul Ubisoft Forward, avem parte chiar si de o data de lansare: 18.02.2021.

Varianta originala a screenshot-ului de mai jos era in japoneza (vedeti pe Twitter), insa cei care au descoperit leak-ul pe Resetera, au si facut o traducere decenta in engleza.Far Cry 6

Giancarlo Esposito, genialul mastermind Gus Fring din Breaking Bad, a confirmat saptamana trecuta intr-un interviu pentru Collider ca este implicat intr-un joc video, insa niciun detaliu mai mult. Acum este cert ca e vorba de Far Cry 6, unde intra in pielea dictatorului nationalist, Anton Castillo.

Far Cry 6 promite tot ce au facut iteratiile dinaintea sa de la FC3 incoace: un antagonist charismatic cu traume profunde; open-world pe un „paradis tropical”: Yara; un protagonist rebel care vrea sa darame sistemul, etc. Serios, cred ca oricine a jucat un Far Cry in ultimii 8 ani, exceptand Primal, se poate astepta la acelasi joc putin reskined pe alocuri.

Nu spun ca seria nu e distractiva, mai ales in co-op, ceea ce include si Far Cry 6, insa nu pare sa aduca ceva nou la masa de discutii. Ramane sa vedem si prezentarea oficiala.

Ubisoft Forward are loc duminica, 12 iulie, show-ul principal incepand la 22:00, ora Romaniei. Fiti pe faza pentru a face rost si de Watch Dogs 2 gratuit in timpul live-ului.

Pe internet s-a scurs un video de 30 de min cu gameplay la Assassin’s Creed Valhalla si imagini din Watch Dogs Legion. Multi jurnalisti au jucat deja 3 ore din cele doua jocuri, deci asteptati-va la preview-uri si impresii imediat dupa Ubisoft Forward.

Similar Articles

One thought on “Far Cry 6 a fost dezvaluit neoficial

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.