Razer a lansat azi Razer DeathAdder V2 Mini, cel mai nou membru al familiei de dispozitive Razer DeathAdder, fiind unul din cei mai populari mousi de gaming.

Noul Razer DeathAdder V2 Mini a fost proiectat ca raspuns la solicitarile comunitatii de utilizatori pentru un mouse mai mic si mai usor. Dar care sa pastreze forma ergonomica special proiectata pentru dreptaci si indragita de peste 10 milioane de utilizatori.

Cantarind doar 62g, Razer DeathAdder V2 Mini este un mouse de gaming cu greutate deosebit de redusa proiectat pentru utilizatorii cu mainile mai mici.

Construit pentru maximum de confort atat in priza palm cat si in priza Claw, mouse-ul ofera un nivel de control fara egal, in timp ce forma versatila asigura confortul pe durata sesiunilor prelungite de utilizare.

Razer DeathAdder V2 Mini include bine cunoscutele switch-uri optice dezvoltate de Razer pentru mouse-uri, care rezista pana la 70 milioane de actionari.

In plus, noul dispozitiv este echipat cu un senzor optic cu 8.500 DPI care urmareste miscarea mouse-ului cu precizie maxima.

Razer DeathAdder V2 Mini este echipat cu sase butoane programabile, spatiu de stocare pentru profilurile de utilizator si patine 100% PTFE pentru o miscare lina pe orice tip de suprafata.

Optiunile de personalizare sunt completate de incorporarea tehnologiei de iluminare Razer Chroma RGB.

Odata cu DeathAdder V2 Mini, Razer prezinta si banda adeziva Razer Mouse Grip Tape dezvoltata pentru a evita alunecarea mainii si degetelor de pe mouse.

deathadder v2 mini

Decupata cu precizie pentru a se potrivi cu forma mouse-ului, Grip Tape poate fi aplicata pe cele doua butoane principale, pe partea laterala sau in zona de contact cu palma.

Aceasta banda care ofera un spor de control este inclusa in cutia DeathAdder V2 Mini, dar va putea fi achizitionata si separat pentru majoritatea mouse-urilor produse de Razer.

Mouse-ul are un pret recomandat de vanzare de 59.99 euro si este deja disponibil pe webshop-ul celor de la Razer, urmand ca in scurt timp sa fie disponibil si in catalogul altor retaileri.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.