Jucatorii de Fortnite care poseda cel mai recent model de iPhone au acum un avantaj considerabil fata de jucatorii Nintendo Switch si Android.

Acest avantaj este obtinut printr-un update recent (versiunea 6.31) si include optiunea de a rula Fortnite la 60 fps. De asemmenea, modelele care dispun de aceasta sunt: iPhone XS, XS Max si XR.

Screenshot facut de pe un iPhone XS, cu cele mai recente patch-uri instalate, care arata posibilitatea rularii Fortnite la 60 fps

Desi frame rate-ul este mult mai mare pe iPhone XS, sa nu uitam ca este un dispozitiv mai scump decat un Nintendo Switch. Acesta, in prezent, este disponibil la pretul de 300 dolari, in timp ce un iPhone XS incepe de la 1.000 dolari.

Majoritatea persoanelor nu vor lua un iPhone XS strict pentru gaming – si cu siguranta nu numai pentru Fortnite – dar cei care au cel mai recent model de iPhone vor obtine un usor avantaj fata de utilizatorii de Nintendo Switch. Procesorul A12 Bionic, de la Apple, este extrem de puternic, facand posibila rularea la 60 fps pentru un gameplay mai smooth si o imagine mai clara.

Fortnite ruleaza, de asemenea, la 60 fps pe console mai performante, inclusiv pe PlayStation 4 si Xbox One X.

Pe de alta parte, utilizatorii de Android sunt limitati sa ruleze jocul la 30 fps, desi un reprezentant al Epic Games declara ca vor „continua sa lucreze la optimizarile Android care ar putea permite sustinerea unui mod de 60hz candva in viitor. „

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.