Nvidia si Epic Games anunta bundle-ul GeForce Fortnite prin care, la achizitia unei placi grafice GeForce GTX 1070 Ti, 1070 sau 1060, jucatorii vor primi 2000 V-Bucks si setul Fortnite de contraatac. Acesta include costumul “Reflex” cu rucasc “Response Unit”, precum si glider-ul “Pivot” si tarnacopul “Angular Axe”.

Lista completa a ofertelor pentru bundle-ul Fortnite este disponibila aici. Partenerii Nvidia in cadrul campaniei sunt Cel.roPC Garage, eMAG, evoMAG, Altex si Domo.

Upgrade-ul placii grafice poate influenta semnificativ experienta Fortnite: GeForce GTX 1060 poate oferi performanta mai buna cu pana la 74% fata de GeForce GTX 960, in timp ce 1070 ofera o imbunatatire de pana la 60% fata de GeForce GTX 970.

GeForce GTX Fortnite Bundle

In contextul lansarii sezonului 7, bundle-ul GeForce Fortnite este cadoul perfect pentru cei care urmaresc un upgrade pentru sistemul de gaming si o performanta mai buna in jocul battle royale preferat.

Bundle-ul Fortnite este disponibil de astazi pana pe 29 ianuarie 2019, in limita stocului disponibil.

Disponibilitatea bundle-ului Monster Hunter: World, extinsa

Bundle-ului Monster Hunter: World va fi disponibil, de asemenea, in perioada sarbatorilor. Gamerii care vor achizitiona o placa grafica GeForce GTX 1070 Ti, 1070 sau 1060 (cu exceptia sistemelor) de la partenerii participanti vor primi bundle-ul Fortnite si jocul Monster Hunter: World.

Bundle-ul Monster Huner: World va fi disponibil pana pe 7 ianuarie 2019, in limita stocului disponibil.

Cumpara GeForce RTX si primesti Battlefield V

Gamerii care vor achizitiona o placa grafica sau un sistem cu GeForce RTX 2080 Ti, GeForce RTX 2080 sau GeForce RTX 2070 de la partenerii Nvidia vor primi o copie a Battlefield V. Battlefield V este primul joc care utilizeaza Ray Tracing.

Bundle-ul este disponibil pana pe 7 ianuarie 2019, in limita stocului disponibil.

Similar Articles

4 thoughts on “Setul Fortnite de contraatac si 2000 V-Bucks gratis

  1. Buna ziua.
    Am achizitionat un sistem de la cel.ro,era vorba si de un bundle Fortnite dar nu am primit si nici nu stiu cun se foloseste.
    Ma puteti ajuta?
    Multumesc.

  2. salut,am primit cadou de la emag skinul de la fortnite. si cand intru pe link.ul de pe yahooma duce pe pagina nvidia . mai jos scrie ” Pentru a iniția procesul de revendicare a premiului tău, accesează: https://www.nvidia.com/ro-ro/account/redeem/.” Dau pe link si imi zice „There are no campaigns or rewards available to redeem at this time. If you need help, please contact our customer support.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.