Fractal Design, producator de carcase si componente pentru PC, isi face din nou simtita prezenta cu doua noi adaugari a celei mai populare serii de carcase, si anume Meshify C , care au un aspect diferit fata de modelele anterioare.

Acest soi de carcase Meshify este cunoscut pentru performantele sale de racire si aspectul inovator de care da dovada, acum disponibil intr-o multitudine de variatii ale panoului lateral.

Introducerea modelelor Meshify C cu panouri laterale pe ambele parti si Meshify C – TG care beneficieaza de panouri din sticla de cea mai buna calitate, rezistenta la socuri, pe ambele parti lasand la vedere cele mai mici detalii, promit sa ofere utilizatorilor performanta si capacitate mai mare, intr-o dimensiune remarcabil de compacta.

Aceste versiuni noi aparute completeaza modelul original Meshify C – Dark TG de un negru intunecat, pentru a satisface o gama larga de preferinte stilistice.

Seria Meshify C si-a pus pana acum amprenta destul de bine pe piata, demonstrand ca se poate din ce in ce mai bine, adaugand 7 lacase de ventilatoare si compatibilitate pentru diferite dimensiuni de radiatoare care au o capacitate de racire pe masura, in acest fel incalzirea carcasei sau a componentelor va ramane doar un simplu cosmar.

Principalele caracteristici ale acestor carcase sunt:

  • Performanta si capacitate mai mare, intr-o dimensiune super compacta
  • Panoul frontal cu ochiuri rectangulare nou proiectat maximizeaza admisia aerului
  • Panoul lateral din sticla de calitate premium, usor luminat, ofera utilizatorilor o vedere curata si clara asupra componentelor acestora (numai pentru versiunea Meshify C TG)
  • Un nou design deosebit cu o estetica foarte indrazneata
  • Optiuni flexibile cu spatiu de stocare de pana la 5 unitati
  • Tavi din otel rezistente la vibratii, cu carcasa din cauciuc pentru functionare uniforma, silentioasa si fiabila
  • Doua ventilatoare Fractal Design Dynamic X2 GP-12 de 120 mm preinstalate ofera un flux optim de aer cu un zgomot minim
  • Filtre usor de curatat pe partea din fata, de sus si de baza, cu acoperire completa a alimentatorului si acces frontal la indemana oricarui utilizator.

Specificatii:

Am ajuns si la pret, acesta variaza in functie de model, Meshify C vine la un pret de 80 de euro, aproximativ 372 de lei, iar modelul Meshify C –TG costa 90 de euro, aproximativ 419 lei. Pretul este destul de satisfacator lasandu-te lejer cu bani si de alte componente in caz ca vrei sa-ti faci un upgrade mai intens la PC.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.