Gamidas, producator de componente si periferice pentru PC, va dezvalui cea mai recenta serie de surse, coolere, ventilatoare si carcase de gaming la standul L0608, Nangang 4F de la Computex 2018. De asemenea, in acest an, Gamdias a anuntat oficial linia sa de produse pentru PC.

Seria de carcase ‘’Talos‘’

Carcasa Gamidas Talos

Gamdias va dezvalui noua sa serie de carcase ‘’Talos’’ care va contine doua modele, Talos M1 si E1, cu patru panouri din sticla temperata, stilizate pentru a prezenta efecte speciale de iluminare RGB personalizata.

Seria de surse ‘’Cyclops’’ si ‘’Astrape’’

sursele Cyclops si Astrape

In timpul evenimentului Computex 2018, Gamidas va expune si cele mai recente modele de surse, de tip power supply, pentru gameri entuziastii si profesionisti. Noua linie de surse va curpinde modelul Cyclops X1-1200P si modelul mediu Astrape M1 – 550W, proiectat pentru a satisface toate nevoile utilizatorilor.

Seria de coolere ‘’Chione’’ si ‘’Aeolus PC Fan’’

coolere Chione si Aeolus PC Fan

Cele mai recente coolere de la Gamdias, ‘’Chione’’ si ‘’Aeolus PC Fan’’, vor dispune de iluminare RGB si caracteristici de top pentru performante superioare.

Noi tastaturi wireless, mousepad-uri, mousi si cele mai recente modele de scaune de gaming vor fi prezentate, de asemenea in acest an la Computex 2018.

Similar Articles

2 thoughts on “Gamdias va prezenta noua sa linie de produse la Computex 2018

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.