Cand auzi de FIFA te gandesti automat la meciurile pe care le joci cu prietenii si alte cateva moduri care au devenit poate monotone. Cum suna insa FIFA 17 story mode?

FIFA 17 vine cu un engine nou, si anume noul Frostbite, care a fost folosit si pentru Star Wars: Battlefront, Mirror’s Edge Catalyst si Battlefield 1. Noi animatii au fost, de asemenea, introduse, mai realsitice ca oricand. Pentru consolele Xbox One si PS4 au fost confirmate rezolutii 1080p si gameplay la 60 FPS.

Insa nu acestea au fost detaliile care au impresionat cel mai mult la conferinta EA Play. Cei de la EA Sports au facut un anunt inedit: FIFA 17 va avea un story mode.

Numit „The Journey”, story mode-ul va fi in genul unui RPG, avandu-l ca protagonist pe Alex Hunter, un tanar fotbalist caruia i se prezice un viitor stralucit. Ceea ce mai stim este ca povestea va incepe cu Hunter jucand pentru juniorii de la Manchester United, facandu-si mai apoi debutul in Premier League, la „echipa mare”, impotriva rivalilor de la Liverpool.

Haideti sa vedem si un trailer pentru acest story mode, dar si un gameplay offscreen:

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.