Incepand de astazi, gamerii vor putea lupta pentru recucerirea strazilor din Washington DC in Tom Clancy’s The Division 2. Acestia vor avea parte de o experienta imersiva si incitanta, realizata cu ajutorul graficii Radeon, in parteneriat cu producatorul jocului, Ubisoft.

Oferind suport pentru jocul The Division 2, solutia AMD Radeon Software Adrenalin 2019 Edition ofera cea mai buna performanta pentru gameri, impreuna cu un framerate ridicat si functii deosebite, precum:

  • Performanta iesita din comun – Placile video AMD Radeon ofera perfomante exceptionale, la rezolutii de 1080p, 1440p sau 4K, impreuna cu DirectX 12. Experienta de gaming este una de cea mai inalta calitate, iar procesoarele grafice Radeon sunt mai puternice decat cele ale competitorilor atunci cand este pus la treaba DX12. In plus, placile video Radeon RX 570 si Radeon RX 590 sunt mai performante la o rezolutie de 1080p cu setarile pe „Ultra” decat competitorii directi de pe acest segment, care ofera solutii grafice mai scumpe.
  • Cel mai mare ecosistem de display-uri de gaming – Un gameplay cursiv, fluid, este mult mai usor de experimentat cu ajutorul celor peste 550 de monitoare compatibile cu Radeon FreeSync. Tehnologia dezvoltata de AMD sincronizeaza timpul de raspuns al monitorului direct cu jocul, ceea ce inseamna ca este eliminata posibilitatea unui framerate mai scazut.
  • Asynchronous Compute, Shader Intrinsics si Utilizarea de Multi-Core – Placile video AMD Radeon vin cu o utilizare mai inteligenta a procesorului grafic, un timp de raspuns mai bun si o perofrmanta sporita, datorita tehnologiilor Shader Intrinsics si Asynchronous Compute, permitand jocului The Division 2 sa atinga framerate-uri mai ridicate si o fidelitate vizuala mai buna impreuna cu GPU-urile compatibile.

Cu bundle-ul de jocuri de la AMD, Raise the Game: Fully Loaded, fanii Radeon vor primi gratuit trei dintre cele mai populare jocuri ale anului 2019 – Resident Evil 2, The Division 2 si Devil May Cry 5 – odata cu achizitionarea unei placi video AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590, sau a unui PC eligibil care functioneaza pe platforma AMD Radeon VII, RX Vega sau RX 590.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.