Wargaming anunta ca este in parteneriat cu dezvoltatorii ucraineni Frag Lab pentru a crea un shooter de generatie urmatoare free-to-play, folosind aproape o duzina de produse Amazon Web Services (AWS), Amazon GameLift dedicat server hosting-ului si Amazon Lumberyard ca motor grafic.

Frag Lab este un studio de 125 de unitati, cu sediul la Kiev, creat de o echipa care a lucrat anterior la franciza Crysis, Battlefield 2 si, cel mai recent, Warface, un shooter first-person free-to-play.

„Cand Frag Lab ne-a abordat cu viziunea lor asupra a ceea ce doreau sa se dezvolte, am simtit ca aceasta se potrivea perfect valorilor noastre de baza, iar pasiunea lor a fost palpabila”, declara Shahzad Khan, director de produs, Wargaming.

„Am stiut, combinand experienta lor de a lucra la un shooter de succes cu expertiza noastra de neegalat free-to-play, am putea aduce aceasta viziune la viata.’’

„A avea Wargaming ca partener publicitar a fost alegerea perfecta pentru noi; ei au o experienta bogata in a oferi titluri de succes jucatorilor din intreaga lume „, spune Maxim Dembik, CEO Frag Lab.

„Am inceput acest proiect ambitios de la zero, cu nimic mai mult decat cunostintele noastre colective, iar acest lucru ne-a oferit posibilitatea de a alege orice tehnologie dorita. Suntem intotdeauna in cautarea de a imbratisa noile tehnologii si suntem bucurosi ca am facut-o: Amazon Lumberyard se potriveste perfect pentru viziunea noastra. ”

Amazon Game Tech ofera dezvoltatorilor tot ce au nevoie pentru a crea si conecta jocuri uimitoare, prin aducerea laolalta a solutiilor din Amazon. Wargaming si Frag Lab utilizeaza Amazon GameLift pentru a opera si a scala serverele lor multiplayer impreuna cu aproape o multime de produse AWS, cum ar fi Amazon Route 53, Service Simple Storage (S3) si Elastic Container Service pentru Kubernetes (EKS) si creeaza jocul cu game engine-ul Amazon Lumberyard.

„Amazon este obisnuit sa ajute dezvoltatorii de jocuri sa aiba succes in fiecare etapa a dezvoltarii si suntem incantati sa lucram cu Wargaming si Frag Lab in timp ce creeaza, scaleaza si opereaza acest nou proiect la nivel global”, a declarat Brian Taptich, Vicepresedinte, Amazon Game Tech.

„Wargaming si Frag Lab sunt cunoscute pentru jocurile multiplayer cu fidelitate inalta si latenta redusa, care sunt foarte distractive si de-abia astept sa vedem ce creeaza folosind Amazon Game Tech”.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.