Nvidia lanseaza GeForce GTX 1660 Ti, o noua placa grafica de gaming care ofera cresteri de performanta si eficienta energetica pentru cele mai populare jocuri ale momentului. Placa grafica este disponibila in Romania la un pret recomandat de Nvidia de 1429 lei.

Daca doriti sa aflati mai multe despre GeForce GTX 1660 Ti accesati review-ul de aici.

Avand la baza arhitectura Turing de generatie a 12-a, GTX 1660 Ti se bucura de toate inovatiile in materie de shading pentru a livra performante de 2 ori mai mari decat arhitectura de generatie anterioara, Pascal. Suporta floating point concomitent si operatiuni integer, o arhitectura unificata cache cu un cache L1 de 3 ori mai mare, precum si o performanta sporita pe fontul utilizarii tehnologiei adaptive shading.

Eficienta energetica de 1,4 ori mai mare decat Pascal

Arhitectura Turing ofera un raport instructions per clock de 1,5 ori mai bun si o eficienta energetica de 1,4 ori mai buna in comparatie cu arhitectura Pascal, care, anterior, seta standardul pentru placile grafice cu o eficienta energetica ridicata. Astfel, cu un consum de doar 120 de wati, GTX 1660 Ti livreaza cea mai buna performanta per watt in comparatie cu orice alta placa grafica din clasa ei.

120 de cadre pe secunda in jocurile competitive

GeForce RTX 1660 Ti surclaseaza performanta generatiei anterioare de placi grafice si exceleaza in jocuri moderne cu umbriri complexe. Ofera o viteza cu pana la 1,5 ori mai mare decat GeForce GTX 1060 6 GB si permite gamerilor sa se bucure de 120 de cadre pe secunda la 1080p in jocuri populare cum ar fi Fortnite, PUBG si Apex Legends.

Mai mult de 2 treimi din gameri folosesc placi grafice care ofera performanta echivalenta – sau mai scazuta – a unei placi grafice din clasa GTX 960 lansata in 2014. GTX 1660 Ti ofera o performanta de pana la 3 ori mai mare, devenind astfel un upgrade excelent si rentabil pentru gamerii care doresc un frame rate mai mare in jocuri.

GTX 1660 Ti include si GeForce Experience, o aplicatie care face gaming-ul pe PC mai usor de accesat, oferind caracteristici “in game” precum:

  • NVIDIA Highlights — care captureaza automat cele mai bune momente din gaming. Mai mult de 35 de jocuri deja se bucura de Highlights, dintre care Metro Exodus, Fortnite, PLAYERUNKNOWN’S BATTLEGROUNDS, War Thunder, Shadow of Tomb Raider, Ring of Elysium, Escape from Tarkov, Hitman 2, Kingdom Come: Deliverance, Hunt: Showdown, Final Fantasy XV si Tekken 7.
  • NVIDIA Ansel — care le permite gamerilor sa captureze imagini uimitoare din timpul jocurilor. Mai mult de 70 de jocuri deja includ Ansel, dintre care Metro Exodus, Battlefield V, Hitman 2, Shadow of Tomb Raider, For Honor, Star Wars: Battlefront II si Final Fantasy XV. Gamerii pot partaja imaginile lor favorite si pot participa in concursuri lunare pe Shot with GeForce.
  • NVIDIA Freestyle — care le permite gamerilor sa personalizeze imaginea jocurilor cu tehnologie de tip postprocesare. Ultimele filtre pot transforma gameplay-ul sau imaginile intr-una asemanatoare unei picturi pe ulei sau sa livreze un aspect care pare scos direct dintr-un film din anii 1980.

Disponibilitate si pret

Placi customizate  GTX 1660 Ti sunt disponibile incepand de astazi de la producatorii de top precum ASUS, MSI, Palit, Gainward, Gigabyte, Zotac si Inno3D. Pretul incepe de la 1429 lei si va varia in functie de parteneri.

Similar Articles

One thought on “GeForce GTX 1660 Ti este acum disponibil

  1. Vad ca nvidia face lobby din greu peste tot. Daca te uiti pe PCG, la variantele cu 2 ventilatoare, nu chestia aia meschina la care te referi, vezi ca raportul perf/pret este cam acelasi intre GTX 1060 6GB si GTX 1660 ti. Asta in conditiile in care 1060 e doar cu 100 lei mai ieftin decat cele mai bune oferte la lansare. Iar atunci preturile erau umflate de mining.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.