DeathTaker-2_editGenius, care de obicei au produse simple pentru masa populației, au facut o surpriză tuturor și au scos un nou mouse pentru gaming, cu câteva opțiuni interesante.

Este vorba despre „Death Taker” și este dedicat segmentului RTS/MMO.

 

 

 

 

DeathTaker_editMouse-ul are o formă comodă, cu un thumb rest generos. În total are 9 butoane: click stânga, click dreapta, buton de mijloc cu scroll, back, forward, X DPI, Y DPI, nivel DPI, macro. Durata de viață este de până la 8 milioane de click-uri.

Cablul este de 1.8 metri iar conectorul este placat cu aur; avem incluse și 6 greutăți, fiecare de 4.5 grame (mouse-ul cântărind 145 grame). O adiție intersantă la capitolul design, este posibilitatea selectării oricărei culori decorative (din 16 milioane), pentru a avea un mouse complet personalizat.

 

Timpul de răspuns este de 1ms, iar DPI-ul este ajustabil on the fly cu valori între 100 și 5700. Avem de asemenea posibilitatea să setăm independent DPI-ul de pe axa X de cel de pe axa Y. Numărul de macro-uri posibile este de 55, cu funcția de Macro Management. Prin interfața Scorpion, putem modifica din Windows anumite setări ale mouse-ului.

 

Mouse-ul Genius DeathTaker va fi disponibil în România la preţul de 269,90 lei.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.