Desi Gigabyte nu ne surprind cu o noua linie de componente, acestia au adus si periferice de gaming odata cu Xtreme Gaming.

Avand culoarile reprezentative negru-portocaliu, noua serie Xtreme Gaming aduce o gama variata atat de componente, dar si de gear de gaming.

Iata produsele din aceasta serie:

Placa video GTX1080 G1 Gaming – Desi am prezentat-o deja intr-un articol, va mai spun inca o data ca Gigabyte au pus o racire Windforce 3X pe monstrul GTX 1080, oferind temperaturi mici pentru o placa video care poate excela in toate titlurile actuale la detalii ultra.

Carcasele XC700 and XC300 – Carcase care au fost construite pentru a oferi destul spatiu pentru sisteme Crossfire sau SLI, cu diferite coolere pe aer sau apa. Astfel, aerul are loc sa circule prin carcasa, oferind cele mai mici temperaturi. Carcasele au, ca si restul produselor din seria Xtreme Gaming, iluminare RGB.

Sursa XP1200M – Dupa cum spune si numele, aceasta sursa va oferi o alimentare de 1200W, fiind o sursa certificata 80 PLUS Platinum (pentru necunoscatori, Platinum>Gold). Asa ca poti sta linistit 

Tastatura XK700 – O tastatura mecanica si care beneficiaza de iluminare RGB backlight.

Mouse-ul XM300 – Un mouse cu senzor optic care poate fi setat pana la 6400 DPI in trepte de 50 DPI, cu switch-uri OMRON care ofera un feedback foarte bun si o viata de pana la 20 de milioane de click-uri. Se aseamana cu Razer DeathAdder la forma.

Headset-ul XH300 – Avand un diametru al difuzoarelor de 50mm, aceste casti trebuie sa redea un sunet crystal-clear.  Este dotat cu un microfon uni-directional si are un design ergonomic. Iluminarea este de asemenea RGB.

XTREME

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.