A trecut o luna de la trailer-ul de lansare Battlefield 1, insa de atunci nu am mai auzit mare lucru de joc. Se anunta insa o batalie mare.

Intre 12 si 14 iunie, inainte de E3, are loc EA Play, evenimentul privat al EA care se aseamana destul de mult cu E3.

Ei bine, in prima zi a evenimentului, va fi transmisa live prima runda de Battlefield 1 multiplayer de 64 de jucatori. Nu uitati ca pana acum nu am mai vazut raw gameplay pentru Battlefield 1, ci doar trailer-ul cinematic care a fost lansat pe pe 6 mai.

Capitanii celor doua echipe vor fi Neebs (actorul de voce din seria animata Battlefield Friends) si StoneMountain64 (un Youtuber cunoscut pentru o serie de video-uri in care juca Battlefield cat mai realistic posibil sub toate aspectele).

Pentru cei care au ratat trailer-ul:

Battlefield 1 se lanseaza pe 21 octombrie 2016, si puteti obtine acces inca de pe 18 octombrie daca precomandati Deluxe Edition. De asemenea, programul Battlefield Insider va asigura, teoretic, un loc in BETA-ul despre care inca nu avem prea mult informatii.

Ne putem astepta la mai multe scenarii legate de BETA:

  • EA si DICE merg pe felul in care au procedat cu Battlefield 4 si ofera o saptamana de BETA cu o luna inainte de lansare.
  • EA si DICE aleg sa aiba 2 BETA-uri, cum au facut si la Hardline – unul in vara si unul inainte de lansare.
  • EA si DICE pot alege o noua procedura, cum au facut, de exemplu. Blizzard cu Overwatch, oferind aproximativ 3-4 luni de BETA inainte de lansare, iar astfel, in acelasi timp, asigurarea unui feedback din partea comunitatii si rezolvarea tuturor problemelor inainte de lansare.

Ramane insa de vazut ce se va intampla.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.