In cadrul CES 2015, GIGABYTE a intrat pe scena cu noua placa de baza X99-SOC Champion. Aceasta are la baza chipset-ul X99 de la Intel ce suporta procesoare Intel Core i7 Extreme Edition pe socket LGA 2011-v3 impreuna cu memorii de tip DDR4.

Acestea pot rula in quad channel si folosesc slot de tip SMT. In momentul care a ceasta placa a fost conceputa, cei de la GIGABYTE au dorit ca ea sa fie un adevarat „Champion” printre competitorii overclock-ului extrem. Si au reusit…

X99-SOC Champion detine recordul mondial la frecvente DDR4 datorita noului design folosit. Acest design se face remarcat prin slot-urile pozitionate mai aproape de socket-ul procesorului, in acest fel micsorandu-se timpul de accesare a RAM-ului si prin imbunatatirea calitatii semnalului, oferind o comunicare de top intre procesor si RAM.
X99-SOC Champion beneficiaza de un circuit de alimentare complet digital, cu componente de ultima generatie de la International Rectifier ce include PWM Controller de generatia a 4-a si PowlRstage controller de generatia a 3-a, obtinand performanta absoluta de la noile procesoare Intel Core i7 Extreme Edition.

Placa de baza X99-SOC Champion ofera viteze de transfer imbunatatite pentru dispozitivele de stocare care folosesc noul port Turbo M.2 care este capabil de o viteza de 20 Gb/s. Conectorul Sata Express ofera o viteza de transfer de 10 Gb/s pentru SSD-urile de top, iar placa in sine ofera pana la 10 porturi SATA 6 Gb/s pentru versatilitate marita. Aditional X99-SOC Champion ofera un design PCI-Express unic care foloseste toate cele 40 de lane-uri ale procesorului, pentru a oferi performanta maxima chiar si utilizatorilor care folosesc 3 sau 4 placi video simultan.

06060018348l

 

Tot la CES 2015, GIGABYTE a prezentat doua noi modele PC: BRIX si BRIX s, care ofera o gama larga de imbunatatiri. Bazate pe noile procesoare de ultima generatie de la Intel pe 14 nm, noile unitati BRIX vin cu unitatea grafica Intel HD5500 pentru un flux de redare 4K lejer si o performanta decenta, totul intr-o marime foarte mica. Noile unitati BRIX si BRIX s sunt configurate cu diferite procesoare Intel Core de generatia a 5-a modelele acestea fiind i3-5010U, i5-5200U si i7-5500U. Toate cele 3 modelele au doua nuclee si 4 thread-uri, folosesc numai 15 W si ofera performanta maxima la dimensiuni minime, cu aproximativ 20% mai buna decat seria precedenta.

Atat BRIX cat si BRIX s sunt dotate cu Dual Display prin HDMI si mini DisplayPort (care suporta nativ 2160p), conexiune wireless prin modulul Intel IEEE 802.11ac Dual Band Wi-Fi/Bluetooth 4.0, suport VESA pentru a fi montate pe zid sau pe un display, 4 porturi USB 3.0. Aditional pentru modelele BRIX si BRIX s care folosesc procesorul i7-5500U exista disponibila si conexiunea NFC. Modulul NFC poate salva pana la 8 profile permitand utilizatorului sa se bucure de toate avantajele acestei tehnologii. Astfel se pot securiza, simplifica si accelera activitatile de zi cu zi ale utilizatorilor cum ar fi: autentificarea sau autorizarea platilor, totul pentru o experienta deosebita.

Gigabyte BRIX S

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.