Pe parcursul a Gamescom 2014, cei de la Hi-Rez Studios au anuntat faptul ca vor aduce jocul lor „Smite” pe consola XBOX One. In cursul anului 2015 vom avea primele versiuni ale jocului, acestea fiind publicate folosind programul de auto-publicare a celor de la Microsoft, „ID@Xbox”.

De cand cu lansarea pe PC in Europa si America de Nord din Martie 2014, Smite a crescut foarte rapid reusind sa ia un loc respectabil in jocurile de top de tip MOBA, avand peste 5 milioane de jucatori. Tematica este foarte bazata pe Zei si Mythologii reusind sa ofere un game-play unic in 3rd person mode cu actiune dinamica si rapida.

Todd Harris ne explica ca jocul este unic printre celelalte MOBA-uri si este incredibil de distractiv pe o consola. Ne mai spune si ca XBOX One este platforma perfecta pentru a aduce jocul „Smite” in umea consolelor si ca este incantat de viitorul ce il rezerva aceasta aditie.

Director a programului „ID@Xbox”, Chris Charla, ne transmtie ca jocul este perfect pentru controller si in acelasi timp va fi la fel de rapid populat ca varianta pentru PC. Acesta reusind sa se incadreze perfect in standardele audientei de gameri de pe Xbox One.

Va puteti inscrie in programul Beta aici http://www.hirezstudios.com/smite/xbox

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.