Noi nu ne prea îndeletnicim cu consolele pe aici dar peste anumite titluri nu putem trece cu vederea. Gran Turismo 5 este unul dintre acele titluri, un joc fenomenal care nu a fost încă „mânjit” de interesele financiare ale producătorilor cum s-a întâmplat cu seria „Need for Speed”.

“Gran Turismo 5 reprezintă un proiect ambiţios, cu provocări şi cu o complexitate de mari dimensiuni”, a declarat Kazunori Yamauchi, Preşedintele Polyphony Digital Inc. “În momentul creării jocului original Gran Turismo, în 1997, am vrut să realizăm un precedent excepţional pentru simulatoarele curselor auto. O dată cu avansul tehnologic al PlayStation 3, obiectivul nostru referitor la GT5 a fost să creăm o nouă revoluţie care să satisfacă nu doar marile noastre aşteptări, ci să le împlinească sau poate chiar să le depăşească pe cele ale fanilor. Mulţumirea fanilor loiali ai Gran Turismo stă la baza tuturor eforturilor noastre, de aceea luarea deciziei de a amâna lansarea jocului a fost extraordinar de dificil de realizat.“

Ca notă de subsol, părerea unora este diferită de a domnului Kazunori. GT5 se pare că a fost amânat din pricina modării PlayStation3, un lucru care a creat destulă vâlvă şi destule pagube financiare atât Sony cât şi producătorilor de jocuri.

Mai în glumă, mai în serios GT5 este jocul care va oferi peste 1000 de maşini – nu glumesc, am enorma listă – printre care se numără şi Lamborghini Murciélago LP 670-4 SuperVeloce, Lexus LFA şi McLaren MP4-12C iar lista circuitelor este la fel de impresionantă: Autumn Ring, Deep Forest Raceway şi Grand Valley Speedway, plus circuite reale faimoase, precum Nurburgring şi Mazda Raceway Laguna Seca.

Momentan prietenii noştri de la Gameshop  nu au disponibil pentru precomandă decât titlul pentru PSP însă cel mai probabil în ziua lansării îl vom avea pe rafturile magazinelor.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.