Ubisoft® anunţă lansarea oficială a jocului Assassin’s Creed II în cadrul unui eveniment ce va avea loc pe 24 noiembrie, la magazinul Diverta „Magheru” din Bucureşti.

Primul Assassin’s Creed se poate lăuda cu numeroase premii precum „Best Action/Adventure Game” din partea IGN sau „Best Action Game” din partea GameSpot şi cu vânzări care au depăşit 8 milioane de exemplare. Nu au lipsit însă nici criticile, care evidenţiau diferite aspecte ale jocului, care puteau fi mai elaborate. După controversele stârnite de primul episod, este de înţeles că Assassin’s Creed II este unul dintre cele mai aşteptate jocuri ale anului, atât de fanii înfometaţi de noutăţi, cât şi de criticii care se întreabă cum se va prezenta noul capitol al războiului dintre templieri şi asasini.

Conform Ubisoft, pe 24 noiembrie toate întrebările îşi vor găsi răspuns în cadrul unei prezentări care pe lângă faptul că va detalia numeroasele noutăţi aduse de joc, va permite publicului să încerce jocul pe console PlayStation 3. Desfăşurat în parteneriat cu Sony Computer Entertainment, lansarea lui Assassin’s Creed II promite şi numeroase surprize participanţilor. Dintre acestea amintim o promoţie care asasinează criza: fiecare participant care achiziţionează în cadrul evenimentului de lansare jocul Assassin’s Creed II, va primi cadou primul Assassin’s Creed pentru PC. Nu vor lipsi nici concursurile, care vor premia participanţii cu diferite obiecte legate de joc: tricouri, postere, măşti etc. Marele premiu al evenimentului este un PlayStation 3 împreună cu un joc Assassin’s Creed II.

Fără a dezvălui şi alte surprize, vă invităm pe toţi împreună cu Ubisoft, la lansarea Assassin’s Creed II, care va avea loc la magazinul Diverta „Magheru” din Bucureşti, pe data de 24 noiembrie între orele 19:00-21:00.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.