GRID 2 Mono Edition intră direct în cartea recodurilor pentru că este cel mai scump joc din lume. Această ediție specială include jocul GRID 2 PS3, o consolă PlayStation 3, un echipament complet de pilot de curse și… o mașină reală BAC Mono Supercar (viteză maximă: 272 km/h).

Codemasters a anunțat astăzi că a pregătit pentru lansare cel mai scump joc video al tuturor timpurilor: GRID 2: Mono Edition, la prețul de 125.000 £.

Această ediție este limitată la un singur exemplar și include jocul video GRID 2 în variantă PS3, o consolă PlayStation® 3, un echipament complet de pilot de curse și, nu în ultimul rând, un supercar BAC Mono cu tematică GRID 2.

grid2-monoBAC Mono este un supercar produs în Marea Britanie, care poate fi condus legal pe şosele, şi care este disponibil virtual şi în GRID 2. Creat din carbon ultra-rezistent, BAC Mono este echipat cu un motor cu patru cilindri, 2,3 litri, 280 de cai putere, care permite atingerea vitezei de 100 km/h în doar 2,8 secunde.

La preţul de 125,000 de lire sterline, GRID 2: Mono Edition a intrat în Guinness World Records drept „Cel mai costisitor joc video disponibil comercial – Ediție Specială” și include o serie de elemente unice în industrie:

  • Un exemplar al jocului GRID 2 pentru PlayStation 3, cu o copertă specială
  • Supercar BAC Mono personalizat GRID 2
  • O vizită de o zi la uzina BAC, care include un tur al fabricii și discuții cu tehnicienii companiei pentru ajustarea bolidului la preferințele personale ale cumpărătorului
  • O cască de curse GRID 2: Mono Edition – Bell Racing
  • Echipament complet de pilot de curse format din costum, ghete și mănuși, marca BAC Mono – GRID 2, create special pentru cumpărătorul acestei ediții speciale
  • O consolă PlayStation 3

GRID 2: Mono Edition este disponibil acum la precomandă în Anglia, însă doritorii din alte țări se pot înscrie la adresa sales@bac-mono.com.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.