Kingston Technology, lider mondial independent în industria produselor de memorie, a lansat două serii noi de produse din gama HyperX cu PCB-uri negre. Kit-urile Kingston HyperX Beast sunt încadrate în gama de memorii Predator şi folosesc module de memorie capabile să atingă frecvenţe de lucru ridicate.

Răcirea cipurilor de memorie este asigurată de radiatoare negre din aluminiu anodizat plăcute la vedere. Modulele sunt de 4GB sau 8GB şi sunt oferite în kit-uri de două, patru sau opt module pentru însumarea unor capacităţi cuprinse între 8GB şi 64GB, frecvenţe de lucru sunt curpinste între 1600MHz şi 2400MHz, iar latenţele între CAS9 şi CAS11 (în funcţie de frecvenţa de lucru şi capacitatea kit-ului de memorie). Tensiunile de alimentare permise sunt între 1.5V şi 1.65V. Modulele Kingston HyperX Beast au profile XMP şi au dimensiunile 132mm x 41.4mm.

Kingston oferă modulele şi kit-urile din seria Kingston HyperX Black pentru segmentul entry-level. Spre deosebire de modulele HyperX Beast, acestea folosesc radiatoare negre din aluminiu anodizat de dimensiuni normale. Modulele HyperX Black pot să fie achiziţionate în kit-uri de două module cu capacităţi de 8GB sau 16GB, respectiv separat ca module de 4GB sau 8GB. Frecvenţele de lucru pentru acestea sunt 1333MHz sau 1600MHz, cu latenţe CAS9 sau CAS10 şi tensiuni de alimentare cuprinse între 1.5V şi 1.65V. Dimensiunile modulelor HyperX Black sunt 133.35mm x 30mm. Profilele Intel XMP sunt disponibile numai în cazul unora dintre kit-uri.

Ambele serii beneficiază de garanţie pe viaţă şi au fost testate pentru compatibilitate cu „majoritatea brand-urilor renumite de plăci de bază”.

Mai jos aveţi două tabele care listează kit-urile lansate:

 

tabel beast

 

tabel black

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.