Blizzard a anuntat de curand ca Hearthstone, jocul gratuit disponibil pentru PC si tablete, a fost lansat pentru platformele mobile, mai exact iPhone si Android.

RYWDV9CSSYJN1428959630730Dispunand de o interfata complet noua, gandita pentru ecranele de dimensiuni mici, este mai usor ca niciodata sa joci Hearthstone unde iti doresti. Fie ca esti la chefuri, lan party cu prietenii sau vrei sa te „relaxezi” acasa, jocul iti este intotdeauna la indemana.

N-ai jucat Hearthstone niciodata? Nicio problema! Descarca aplicatia, completeaza misiunile din tutorial astfel ca o sa vezi cat de distractiv este jocul. Inainte sa-ti dai seama, o sa joci eroul tau preferat in „Play Mode” contra alti jucatori, dar si impotriva prietenilor. Pe parcursul aventurii tale vei castiga pachete, gold, si arcane dust pentru a-ti mari colectia de carti.

RYWDV9CSSYJN1428959630730Ca o serbare a lansarii jocului, daca este prima daca cand joci Hearthstone pe telefonul mobil, vei primi un pachet classic cu 5 carti, imediat ce ai terminat un joc in „Play Mode” sau in arena.

Versiunea iOS este disponibila pe iTunes App Store, iar cea Android se gaseste pe Google Play.

Ai un telefon mai vechi? Da click aici sa vezi daca telefonul indeplineste cerintele minime

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.