Blizzard a anuntat urmatorul expansion pentru Hearthstone, si anume Whispers of The Old Gods.

Expansion-ul va contine 134 de carti noi cu aceasta tema, inspirata din universul lui Lovecraft si va veni undeva la sfarsitul lunii aprilie sau la inceputul lunii mai.

Daca v-ati entuziasmat suficient de tare si v-ati pierdut deja mintile, Blizzard e pregatit pentru voi si, incepand cu 15 martie, va oferi un bundle din noul expansion pentru pre-purchase, la fel cum au facut cu The Argent Tournament, adica 50 de pachete si un card back, pentru 45 de euro.

CB

„The Old Gods made me do it” suna a o explicatie buna sa dau 45 de euro pe chestia asta de mai sus. Are tentacule!

Ce e diferit fata de The Argent Tournament, daca am inteles eu bine, e ca acum vor oferi o carte legendara si doua comune fiecarui jucator in momentul in care deschide primul sau pachet din expansion (adica gratis, practic).

Cartea legendara e C’Thun (unul dintre The Old Gods, bineinteles) si celelalte reprezinta cultisti care il imbunatatesc pe C’Thun, chiar daca el e inca in deck sau in mana.

C1 C2 C3
Cum il scot io p-asta cu Brann?

Blizzard a facut ceva similar cu The Mistcaller in The Argent Tournament, care a fost o carte interesanta, dar destul de putin jucata, deci e bine ca dezvolta ideea asta.

MC

Tot cu ocazia noului expansion, Blizzard zicea ca o sa modifice unele carti clasice (precum combo-ul Force of Nature cu Savage Roar) si o sa introduca un format standard, fara cartile din Goblins versus Gnomes si Naxxramas. Unele carti din noul expansion sunt bazate ca tema pe unele din cele scoase (o sa avem un Corrupted Healbot acum care vindeca inamicul). Suna interesant!

Lista cu carti noi poate fi gasita aici, unde vor fi dezvaluite mai multe cu cat ne vom apropia de data expansion-ului.

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.