Mulţi dintre voi probabil că au uitat sau nici măcar nu au atins un joc din venerabila serie de jocuri RTS space battles produsă de Relic Entertainment. Mulţi poate nici nu vă mai amintiţi de numele Homeworld. Ei bine, se pare că Gearbox Software are planuri mari pentru această licenţă.

Achiziţia licenţei Homeworld din epava publisherului THQ a fost efectuată acum 2 zile, iar developerul Gearbox se anunţă pe deplin mulţumit. Însă, având în vedere că Gearbox Software au scos doar două titluri bune în întreaga lor existenţă (seria Borderlands), restul fiind mediocre sau chiar oribile (Duke Nukem Forever, Aliens Colonial Marines), mulţi dintre vechii fani ai licenţei se întreabă dacă studio-ul va livra un succesor demn. 

Ce ştim este că Gearbox Software au reuşit să scoată licenţa din mâinile altor doi developeri, anume Paradox Interactive şi Stardock. Ciudat, căci ambele studio-uri au produs jocuri de strategie foarte bune, mai ales Stardock, pe când Gearbox Software nu are nici un fel de experienţă cu acest gen. 

Fie ele vremuri bune, fie rele…..vom vedea.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.