HyperX aduce pe piata un mouse de gaming care poate arata destul de apetisant pentru anumiti jucatori.Este vorba de Pulsefire FPS, care la o prima vedere este un mouse destul de solid, si la propriu, dar si la figurat, din punct de vedere al specificatiilor.

Pulsefire FPS vine, asadar, echipat cu senzorul PixArt 3310, iar pe partea de switch-uri pune pe masa switch-urile Omron, apreciate pentru durabilitatea lor de 20 de milioane de click-uri, dar si pentru feedback-ul bun.

HyperX PulseFire anunt

„HyperX este partenerul nostru de peste 5 ani și suntem încântați să utilizăm noul mouse de gaming Pulsefire FPS”, a declarat Ioann „Edward” Sukhariev, component al echipei NAVI CSGO. „Mouse-ul de gaming Pulsefire FPS satisface nevoile noastre de performanță și are un design confortabil, adecvat sesiunilor prelungite din timpul antrenamentelor sau competițiilor.”

Cat despre pre-setarile DPI, mouse-ul ofera 4 trepte cuprinse intre 400 si 3200 DPI, care pot fi schimbate la atingerea unui buton.

Din punct de vedere al constructiei, avem 6 butoane, un cablu impletit, patine cu o suprafata maricica, iar greutatea sa este de 95 de grame.

HyperX PulseFire anunt

„Suntem încântați să lansăm pe piață primul mouse de gaming HyperX. În urma testelor extinse, specialiștii HyperX au dezvoltat Pulsefire FPS, care oferă funcționalitățile dorite de gameri la un preț foarte accesibil”, a declarat Gabriel Gîdea, director de dezvoltare Kingston Technology România și Bulgaria. „Jucătorii vor calitate și performanță de la toate produsele și accesoriile HyperX utilizate, iar cu mouse-ul de gaming Pulsefire FPS, HyperX oferă toate componentele necesare unei configurări superioare și competitive de gaming.”

Puteti gasi mouse-ul in magazine la pretul de 249 de lei. Review-ul nostru vine curand!

 

HyperX PulseFire FPS anunt

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.