Continutul editiei de colectie a Battlefield 1 a fost dezvaluit. Ca in orice Collector’s Edition, avem o gramada de goodies… dar stai, lipseste ceva!

 

Asa si este, editia de colectia pentru Battlefield 1 vine fara jocul in sine. Este putin ciudat, pentru ca aceasta editie a jocului este exclusiva pe site-ul Amazon, nemaifiind disponibila pe alte site-uri sau in alte magazine retail.

Dar, ca sa revenim totusi la ceea ce ne intereseaza, sa vedem ce contine:

  • O statuie inalta de 14 inch care portretizeaza soldatul de pe wallpaper-ul folosit pana acum
  • O carticica facuta complet din metal
  • Un tub care se prindea de piciorutele porumbeilor mesageti in Primul Razboi Mondial, care contine coduri pentru content DLC
  • Un poster din material textil
  • Un pachet de carti cu tematica specifica Battlefield 1
  • Un patch pentru uniforma

Pretul editie de colectie este de 130 de dolari, ajungand la 190 de dolari daca ar fi sa cumparam jocul separat. Daca tot vorbim de sume maricele, ce sa mai spunem de Deluxe Collector’s Edition, care mai include si cateva DLC-uri si battle pack-uri, pretul acesteia ajungand la 230 de dolari. O „scumpete” de editie.

Avand, totusi, in vedere faptul ca aceasta editie este exclusiva pe Amazon, s-ar putea sa nu vedem nici prea multe bucati disponibile, asa ca poate vor deveni rare. Posibil ca entuziastii Primului Razboi Mondial si care indragesc franciza sa fie prezenti deja pe site-ul Amazon cu cardul gata de plata.

O "scumpete"

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.