Zilele trecute, echipa celui mai bun jucator roman de Leauge of Legends din tara, Pascu „Odoamne” Andrei care a fost numita pana recent „Apples is sour” face acum parte din Cloud9. Este vorba de echipa oficiala Cloud9 HyperX care va evolua in Europa.

Acum 4-5 zile am observat ca echipa lui „odoamne” si-a schimbat lineup-ul si fiind curios l-am intrebat ce s-a intamplat cu fosta lui echipa. Evident, el mi-a raspuns de abia sambata cand am reusit sa ii iau un interviu vis-a-vis de acest eveniment- semnarea contractului cu Cloud9.
Echipa sa este momentan pe locul #1 in Ladder-ul de 5vs5, cu un record impresionant de 47 de win-uri si 7 lose-uri si sunt vazuti ca una dintre echipele care vor pune mari probleme in viitor echipelor de top din lume.
Lineup-ul echipei este urmatorul:

 

Andrei „Odoamne” Pascu – Top Lane (#17 Challenger)
Tritin „k0u” Lam – Jungle (#4 Challenger)
Fabian „Febiven” Diepstraten – Mid Lane (#7 Challenger)
Petter „Hjärnan” Freyschuss – AD Carry (#8 Challenger)
Erih „Voidle” Sommermann – Support (Diamond I)

Robin „Jed” Jedhammar – Manager
Charlie „Charlie” Lipsie – Analyst

Cu aceasta ocazie WASD.ro i-a pus cateva intrebari:

ang: Salut, „Odoamne”!  Eu sunt ang de la WASD.ro si voiam sa te intreb anumite lucruri, esti de acord sa-mi acorzi un scurt interviu ?
Odoamne: Desigur, nicio problema.
ang: Perfect. Cand ti-ai inceput cariera de gamer profesionist?
Odoamne: Pai cariera mea de gamer profesionist pot spune ca a inceput astazi, echipa asta fiind un pas imens in cariera mea de gamer. Pana acum am avut parte numai de echipe mici care nu aveau un impact masiv in scena competitiva din Europa.
ang: Ne poti da mai multe informatii despre pasul pe care l-ai facut astazi in cariera ta de gamer?
Odoamne: Astazi s-a facut oficiala mutarea echipei noastre sub Cloud9 HyperX. Dupa cum stiti sub Cloud9 HyperX activeaza in prezent echipa lor nord americana care este cea mai dominanta echipa de League of Legends din America de Nord,ea fiind prezenta si la campionatele mondiale de anul trecut.
ang: Poti sa-mi spui care sunt planurile voastre de viitor?
Odoamne: Planurile noastre sunt sa ne calificam in Coke-Zero League si sa castigam toate competitiile offline de League of Legends, iar apoi la anul sa facem pasul in LCS.
ang: Multumesc frumos pentru timpul acordat, iti urez multa bafta. Sunt absolut sigur ca o sa castigati tot ce v-ati propus. Any last words?
Odoamne: Multumiri organizatiei noastre Cloud9 pentru sansa acordata precum si sponsorilor.

In alta ordine de idei ii uram succes lui Andrei pe scena sportului electronic si speram sa o auzim pe sjokz in LCS urland „odoamne!” 🙂 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.