Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Champions Trophy dă startul campionatelor de anul acesta în Europa şi America de Nord sâmbătă, 29 Ianuarie şi urmează să se continue în Asia.

Champions Trophy se întoarce în 2011, de data aceasta cu 3 turnee pe lună, câte unul pentru fiecare regiune a Battle.net - Europa, America de Nord şi Asia. Aceste turnee sunt o calificare (cu puncte pentru participare şi loc câştigat) şi vor duce la o finală globală, care va întruni toate trei regiunile.

Campionatul constă în: un turneu de 32 de locuri pe bază de invitaţie în Europa şi un turneu de 16-32 de jucători pentru America de Nord, cu premii în valoare de 250 $ pentru fiecare loc şi 2 plăci de reţea Killer 2100, mulţumită Bigfoot Networks şi Kingston Technology.

Europa

Start: 29 Ianuarie 2011, 15.00 CET
Checkin: 14.30 - 14.45 CET
Mod: 32 de jucători, Single Elimination. Toate rundele best-of-three, finala best-of-five. Înscrierea se face doar pe bază de invitaţie.

America de Nord

Start: 29 Ianuarie 2011, 20.00 CET / 14:00 EST / 11:00 PST
Checkin: 30-15 înainte de începerea turneului
Mod: 32 de jucători, Single Elimination. Toate rundele best-of-three, finala best-of-five. Oricine se poate înscrie.

Premii:

Locul 1: 250$ + Bigfoot Killer 2100
Locul 2: Bigfoot Killer 2100

 


Spread the love
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Leave a Reply

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.