INNO3D lanseaza memoria Gaming OC, cel mai nou plus in materie de overclocking cu performanta inalta. Memoria Gaming OC isi propune sa urmeze aceeasi retea cu a memoriei iCHILL, dar sa tinteasca spre piata de overclocking de inalta performanta.

Acesta va veni in capacitatile de 8GB si 2x 8GB kituri (16GB) la viteze de 2666 MHz pana la 3200 MHz si cu latente ultra-scazute de pana la 15 si 16 CL. Modulele de memorie vor fi echipate cu un design unic de distributie a caldurii, care poate optimiza performantele sistemului, sporeste experienta de gaming si ofera jocului un boost suplimentar printr-o overclockare eficienta.

LED-urile RGB ale memoriei OC Gaming arata cel mai bine atunci cand sunt combinate cu orice placa grafica iCHILL cu iluminare RGB vibranta, precum iCHILL X3 JEKYLL.

LED-urile RGB pot fi reglate dupa bunul plac al jucatorului pentru a se putea potrivi oricarui setup al sistemului dvs.

„Am vrut sa oferim module de memorie cu o performanta inalta de overclocking, mentinand in acelasi timp aspectul RGB din seriile de memorie iCHILL”, a declarat Ken Wong, Manager de Produs la INNO3D.

„Asadar, am lansat noua memorie Gaming OC AURA, pentru a multumi inpatimiti RGB, dar in acelasi timp oferim si varianta de memorie Gaming OC non-RGB pentru un aspect mai discret si mai elegant”.

Ani de cercetare si dezvoltare au permis INNO3D sa faca progrese tehnologice, depasind continuu limitele si consolidand expertiza lor in industria placilor grafice. Aceasta a crescut iCHILL la un punct care face diferenta pentru jucatorii de varf si profesionistii in crearea de design care obtin performante ridicate cu un control exceptional al temperaturii si la niveluri de zgomot extrem de silentioase.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.