Cateva mii de ani au trecut de cand n-am mai pus mana pe o minunatie ca RTX 2080 Ti. Si am trecut prin atat de mutle stari de spirit cand vine vorba despre acest GPU si mai ales de pretul lui. Dar intr-un final si eu, la fel ca mai toata lumea, ne-am calmat si ne-am obisnuit cu ideea ca Nvidia au crescut preturile.

V-am spus si inainte sa fie lansat Radeon VII ca AMD nu o sa vina cu ceva ieftin, ci o sa profite de trend-ul pornit de catre Nvidia.

Acelasi lucru o sa il vedeti si cu viitoarele varfuri de gama. O sa fie scumpe. S-au prins si ei ca no matter what, oamenii isi vor dori tot ceea ce e mai bun. Si pe langa asta mai sunt si dispusi sa cheltuie bani.

Asa ca astazi, vom analiza una dintre cele mai accesibile variante de RTX 2080 Ti. Este acel gen de placa ce se afla mereu in topul listei cand filtrezi dupa pret crescator pe pagina unui magazin online.

Palit GeForce RTX 2080 Ti GamingPro OC review | WASD

E buna? E proasta? De ce e asa ieftina? Vom vedea.

 

Ce este Palit RTX 2080 Ti GAMINGPRO OC?

Este una dintre cele 3 variante pe care Palit le are pe piata cu acest GPU.

Si singura diferenta dintre aceste produse o face frecventa. Si modelul de fata despre care vorbim astazi se bate cot la cot cu produse pe care le stim de la alti producatori consacrati ca Asus si Gigabyte.

Palit GeForce RTX 2080 Ti GamingPro OC review | WASD

Dupa cum se poate vedea din tabelul cu specificatii, absolut toate frecventele sunt identice cu ale altor produse. Asadar, singura diferenta dintre placa video de la Palit si Gigabyte sau Asus este sistemul de racire.

Si exact asta vom si studia in cadrul acestui articol. Vom afla la final daca merita platita diferenta in plus doar pentru racire.

La acest capitol putem spune ca placa de la Palit este triple slot si este dotata cu doua ventilatoare. Evacuarea aerului se face in carcasa si asta inseamna ca ventilatia din partea superioara trebuie sa fie serioasa pentru ca aerul cald sa nu se acumuleze acolo.

Palit GeForce RTX 2080 Ti GamingPro OC review | WASD

Pe partea de iesiri video nu este mai prejos decat celelalte doua despre care am mai discutat.

Astfel, Palit RTX 2080 TI GAMINGPRO OC este dotata cu 3 iesiri DisplayPort, 1 HDMI si 1 USB-C.

Palit GeForce RTX 2080 Ti GamingPro OC review | WASD

 

Pages ( 1 of 6 ): 1 23 ... 6Next »
Review overview
Summary Chiar daca nu este cel mai reusit model de RTX 2080 Ti de pe piata, Palit au scos un produs echilibrat. Performantele sunt bune, iar pretul este si el bun.
4
Tagged

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.