Intel si PC Garage si-au pus capetele la contributie si au construit cea mai puternica configuratie actuala pentru „joaca pe PC”. Construit in jurul celui mai nou procesor Intel Core i7-6700K, sistemul este disponibil in oferta PC Garage, la doar doua saptamani de la lansarea la nivel mondial a celor mai noi procesoare deblocate Intel Core i7-6700K si Intel Core i5-6600K din a sasea generație.

Despre Intel Core i7 6700K ati putut citi in materialul pe care l-a realizat Fulger la noi pe site. Acesta sta la baza sistemului, are 4 nuclee si 8 fire de executie si o frecvență de bază de 4GHz. Sistemul Skylake Performer din oferta PC Garage este dotat cu un HDD cu o capacitate de stocare de 1TB si un SSD Intel 535 de 120GB. Are o memorie de tip DDR4 de 16GB, memorie care este folosia pentru prima data pentru o configuratie desktop mainstream.

Configuratia completa a sistemului este urmatoarea: 

Procesor: Intel Core i7-6700K

Placă de bază: ASUS Z170 PRO GAMING

Placă video: GIGABYTE GeForce GTX 980 Ti G1 GAMING 6GB DDR5 384-bit

Memorie: HyperX Fury Black 16GB DDR4 2666MHz CL15 Quad Channel Kit

Stocare: SSD Intel 535 Series 120GB; Hard disk WD Blue 1TB SATA-III

Sursă: Corsair Professional Series Platinum AX860

Cooler CPU: Noctua NH-D14

Carcasă: Thermaltake Suppressor F51 Window

Atentia sporita acordata de Intel pentru PC ca si platforma de gaming nu poate sa nu ne bucure, iar Bogdan Georgescu, Channel Account Manager pentru Intel Romania si Bulgaria a declarat: „PC-ul este în continuare principala platforma pentru gaming, iar Intel acorda o atenție deosebita acestui sector. Romania este una dintre pietele dinamice pentru gaming si dorim sa oferim cele mai noi tehnologii si sisteme in cel mai scurt timp de la lansarea globala. Unul dintre acesta este sistemul de la PC Garage, cea mai puternică configuratie locala de gaming, care încorporeaza cel mai nou procesor deblocat Intel Core din a sasea generatie”.

Bogdan Popescu, purchasing manager pentru PC Garage ne-a spus ca „PC Garage este locul unde pasionatii de gaming gasesc intotdeauna cele mai noi si performante produse dedicate lor, si pentru ei am completat gama de sisteme PC Garage Gaming cu o configuratie construita cu ajutorul feedback-ului primit din partea comunitatii mygarage.ro. Astfel a luat nastere sistemul Skylake Performer ce se adreseaza gamerilor care isi doresc o imersiune la detalii maxime in lumea gaming-ului PC, indiferent ca este vorba despre titluri de actualitate sau viitoare”.

Sistemul Skylake Performer al celor de la PC Garage il puteti gasi listat aici la un pret de 9600 Lei.  O prezentare video aveti mai jos. Cat despre performantele acestuia, ei bine, vom discuta in viitorul apropiat pentru ca ieri a si ajuns pe bancul nostru de teste unde il vom diseca cu atentie.

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.