În data de 06 Iulie 2009, Intel România a lansat un joc online dedicat atât pasionaţilor de automobilism, cât şi gamerilor în general. Mai exact, este vorba despre un joc interactiv, accesibil din browserul web, în care utilizatorul va conduce un bolid de Formula 1 BMW Sauber F1.09 pe circuitele de Formula 1 consacrate din Europa, Asia şi America de Sud. Acesta va fi accesibil în perioada 6 Iulie – 1 Noiembrie 2009 pe site-ul PRO Sport, la adresa www.prosport.ro/formula1 .

Odată cu lansarea jocului, Intel România împreună cu partenerii Flamingo International, PRO Sport şi ESL România, anunţă şi competiţia “Intel Formula 1 Racing Tour”, competiţie dotată cu premii foarte atractive!

Marele Premiu constă într-o excursie oferită de Intel pe circuitul de Formula 1 din Polonia, în compania pilotului BMW Sauber, Robert Kubica. Câştigătorul va fi declarat participantul care a realizat cel mai rapid tur de circuit din perioada 1 August – 30 Septembrie. De asemenea, participantul care va obţine cel mai rapid tur de circuit în perioada 6 Iulie – 12 Iulie va fi premiat cu o excursie la circuitul Nurburgring din Germania, in luna Iulie.

In plus, Compania Flamingo International va oferi cateva premii foarte atractive participantilor care incheie competiţia pe podium: un Desktop PC echipat cu un procesor Intel Core i7 920, un netbook cu procesor Intel Atom N270 si un procesor Intel Core 2 Quad Q9550.

Pentru fiecare circuit de Formula 1 rămas până la finalul sezonului 2009, Intel România va mai acorda câteva premii reprezentând tricouri, şepci şi umbrele BMW Sauber – Intel.

Pentru mai multe detalii, vizitati pagina www.prosport.ro/formula1

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.