InWin lanseaza o noua carcasa premium pentru PC din seria 9, mai exact modelul 915.

Carcasa dispune de un design elegant care o face sa iasa imediat in evidenta, de asemenea folosirea materialelor de inalta calitate si a tehnicilor de fabricatie sunt evidente in cadrul acesteia. Panoul din spate are ca scop alternativ rularea cablurilor mai rapid si mai usor. Panoul de sticla superior se ridica mecanic pentru a dezvalui gaurile de ventilatie.

De vreme ce aerul cald creste, acest lucru permite caldurii sa fie scoasa cu ajutorul a pana la trei ventilatoare de 120 sau 140 mm. Cand sistemul se stinge, capacul superior se retrage automat dupa o intarziere de aproximativ 15 secunde pentru a permite caldurii care ramane sa iasa cu usurinta.

In partea frontala sus a modelului 915 gasim cu un port USB 3.1 Gen 2 Type-C reversibil, plus doua porturi USB 3.0 si jack-uri pentru casti si microfon de 3,5 mm. Pana la noua ventilatoare si patru radiatoare de racire pot fi instalate in interiorul modelului 915, creand un flux puternic de aer de jos in sus prin carcasa. De asemenea, filtrele de praf magnetice pastreaza interiorul fara praf si se fixeaza cu usurinta pentru o curatare usoara.

De asemenea, panoul din spate dispune de un design de tip silkscreen pentru a ascunde zona de gestionare a cablului, dar in cazul in care doriti, se poate afisa iluminarea RGB. Structura interioara este realizata din otel SECC puternic. Toate acestea creand o carcasa pentru PC de inalta calitate.

Modelul 915 are peste 13 efecte distinctive de iluminare, acestea fiind personalizabile. Efectele de iluminare pot fi schimbate prin apasarea butonului din partea frontala sus dedicat controlului iluminarii LED, dar si capacului de ventilatie.

Pe plan intern, modelul 915 gazduieste o camera dubla care separa zona inferioara care contine suportul PSU si suportul HDD optional de componentele principale ale computer-ului de mai sus. O tava multifunctionala, amplasata intre cele doua camere, poate gazdui ventilatoare suplimentare de racire sau doua SSD-uri. Spatiul de stocare total disponibil este extins: pot fi montate pana la 13 SSD-uri sau 9 SSD-uri, plus 4 HDD-uri.

Respectand cele mai recente preferinte de constructie ale entuziastilor de PC, o placa grafica poate fi montata vertical in modelul 915. Cablul ascendent InWin PCI-E este un accesoriu optional. In carcasa poate fi instalata pana la o placa de baza E-ATX, plus placi grafice de pana la 410mm si PSU de pana la 250mm. Acest lucru permite ca modelul 915 sa suporte chiar si cele mai exigente componente de PC si dispozitive de racire cu lichid de inalta calitate.

Aceasta carcasa vine disponibila pe doua culori: negru si alb.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.