Corsair anunta lansarea a doua noi carcase mid-tower, care raspund nevoilor si preferintelor largi ale entuziastilor PC de pretutindeni. Corsair Crystal Series 680X RGB este o carcasa ATX smart cu flux de aer, oferind o iluminare RGB uimitoare, cu patru ventilatoare incluse si un Corsair Lighting Node PRO pentru controlul complet al iluminatului din cutie.

Corsair Carbide Series 678C este o carcasa ATX, care pune accent pe zgomotul redus si stilul rafinat, cu o multime de optiuni de racire si stocare, oferind o versatilitate extraordinara utilizatorilor. Ambele carcase sunt disponibile fie pe negru, fie pe alb.

 

Crystal Series 680X RGB vine cu tot ce aveti nevoie, de la o racire puternica, pana la un aspect stralucitor. Carcasa dispune de un ventilator Corsair SP120 si trei ventilatoare Corsair LL120 RGB PWM, fiecare echipat cu 16 LED-uri RGB individuale adresabile. Combinata cu software-ul inclus Lighting Node PRO si Corsair iCUE, RGB 680X ofera un spectacol de lumini uimitor de indata ce conectati sistemul.

Bazandu-se pe modelul Carbeide Series Air 540 de la Corsair, 680X RGB utilizeaza o structura bicamerala. Prin separarea hardware-ului principal de la unitati si cabluri, este mai usor decat oricand sa creati un build imaculat.Designul bicameral asigura o cale directa a fluxului de aer intre ventilatoarele de racire incluse si cele mai fierbinti componente ale PC-ului dvs, directionand eficient aerul rece catre locul unde este nevoie cel mai mult.

In plus fata de cele patru ventilatoare incluse, 680X RGB are spatiu pentru pana la opt ventilatoare de 120mm si patru radiatoare simultane (pana la 360mm in fata, pana la 280mm in sus si jos si pana la 140mm in spate), oferind o gama larga de optiuni pentru sistemele de racire personalizate. De asemenea, dispune de un suport vertical, care lasa placa video sa fie in centrul atentiei.

Carbide Series 678C este o carcasa cu zgomot redus, definita de liniile sale curate si o constructie neteda din otel, stilizata sofisticat, cu un singur panou lateral din sticla care ofera o fereastra in sistemul dumneavoastra.Carbide Series 678C se mandreste cu stilul sau rafinat si compact. Ofera un spatiu voluminos pentru depoziare si o racire eficienta. Cu un spatiu pentru a instala pana la noua ventilatoare de 120mm si radiatoare multiple, inclusiv radiatoare duale de 360mm, 678C ofera cea mai buna racire pentru orice tip de sistem.

O unitate modulara de sistem permite 678C sa gazduiasca o gama imensa de stocare si accesorii, cu spatiu de stocare de pana la 1x 5,25in, 6x 3,5in si 3x 2,5in, si posibilitatea de a adauga alte unitati de 2x 3,5in cu tavi suplimentare.

Atat Crystal Series 680X RGB, cat si Carbide 678C sunt dotate cu porturi USB 3.1 Gen-2 Type-C de mare viteza, care ofera o conexiune moderna la indemana.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.