Dacă mai ţineţi minte, prin luna Februarie a acestui an Futuremark Games Studio au pregătit gamerilor un weekend de jucat gratis Shattered Horizon. Şi pentru că acel weekend a fost un adevărat succes, băieţii amabili de la FGS s-au gândit să repete această performanţă. Astfel, în weekend-ul 4 – 6 Iunie 2010 veţi putea juca din nou Shattered Horizon gratis pe Steam.

De data aceasta lucrurile sunt şi mai interesante, deoarece în urmă cu puţin timp Futuremark Games Studio au lansat al doilea expansion-pack pentru Shattered Horizon, numit Firepower, iar acesta a adus schimbări dramatice în mecanica jocului. Firepower marchează trecerea la un sistem de luptă bazat pe clase, foarte similar cu Call Of Duty sau Battlefield.

 

 

Nu vă spun mai multe despre joc, ci vă voi lăsa vouă plăcerea de a experimenta noutăţile!

A! Şi apropo! La fel ca şi data trecută, în perioada weekend-ului gratis, preţul jocului va fi redus la jumătate: 9.99 EURO!

Acţiunea va începe Vineri, 4 Iunie 2010 la orele 23:00 GMT şi se va încheia Duminică, 6 Iunie 2010 la orele 20:00 GTM. Vă vom ţine la curent cu noutăţile. Enjoy!

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.