Aceasta este prima implementare a jocului Colin McRae pe iOS, iar cei de la Codemasters au muncit mult și intens pentru a oferi o experiență asemănătoare cu platformele mai „serioase” pentru gaming.

Jocul oferă conținut suficient pentru mobile gaming: avem la dispoziție 30 de curse clasice de raliu cu enviroment diferit, de la deșerturile Australiei la munții Greciei și drumurile Corsicăi. Ne sunt oferite patru mașini ce au făcut istorie în lumea raliurilor și anume: Ford Focus, Subaru Impreza, Mitsubishi Lancer Evo VI și Lancia Stratos. Pentru a ne ajuta la condus, avem și un copilot care ne ajută, iar pentru a fi cât mai autentic, vocea folosită este a lui Nicky Grist  (copilot profesionist).

Veștile bune nu se opresc aici însă. În stilul clasic Colin McRae, a fost acordată o atenție deosebită la gameplay și fizică, mașina se îndoaie, geamurile se sparg și cad bucăți de pe ea. Grafica a fost și ea atent lucrată pentru a oferi modele cât mai detaliate și texturi de rezoluție mare.

Pentru cei care termină partea de single player, nu e nici o problemă deoarece jocul vine și cu multiplayer, care oferă patru moduri: Quick Race, Single Stages, Rallies și Championship.

Jocul este disponibil pe App Store la prețul de 4.99$ pentru iPhone (4S sau 5), iPod touch (generația a 5-a) iPad (minim iPad 2) și iPad mini. De asemenea, este necesar minim iOS 6. Happy racing :).

 

 

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.