Ubisoft au devenit tare darnici anul acesta cu ocazia aniversarii a 30 de ani de la infiintarea studio-ului. Sa le zicem multumesc cu noul joc pe care-l ofera gratuit – The Crew.

 

Dupa cum ne-au obisnuit in ultimele cateva luni, Ubisoft ofera jocuri gratis cu ocazia implinirii a 30 de ani de cand lucreaza in domeniul cu care ne-au obisnuit. Pana acum ne-au oferit Prince of Persia: The Sands of Time, Splinter Cell si Rayman Origins, ultimul mentionat fiind inca disponibil.

The Crew va lua locul Rayman Origins incepand cu data de 14 septembrie, putand fi obtinut de pe UPlay timp de o luna. Si da, odata pus in library, jocul va ramane acolo permanent, chiar si dupa terminarea acestei „promotii”.

Jocul The Crew este un open world racing game lansat in anul 2014 si a inregistrat 9 milioane de jucatori pana acum. Cu siguranta open world-ul va primi o gramada de jucatori noi de acum.

Daca va doriti o experienta player vs. player cand vine vorba de racer vs. cop, trebuie sa stiti ca politistii in acest joc sunt controlati de AI. Din noiembrie se schimba insa totul cu noul DLC – „Calling All Units”, acesta permitand jucatorilor sa joace ca politisti cu masini specifice.

Similar Articles

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.